Περί βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

Οι ΗΠΑ ανοικτά πλέον αναγνωρίζουν ότι έκαναν έρευνες για δημιουργία βιολογικών και χημικών όπλων στην Ουκρανία. Η πολυπράγμων ΥΦΥΠΕΞ, Βικτόρια Νούλαντ, παραδέχτηκε ότι η Ουάσιγκτον εργάζεται εσπευσμένα με το Κιέβο ώστε να αποφευχθεί να πέσουν στα χέρια των Ρώσων υλικά και ντοκουμέντα των βιολογικών ερευνών και αναλύσεων που γινόταν στα εργαστήρια που είχαν στηθεί σε τουλάχιστον τέσσερεις περιοχές της Ουκρανίας!!!

Δηλαδή: στο «μπαλκόνι» της Ρωσίας:
  • Ξεκίνησαν παραγωγή χημικού, βιολογικού ολέθρου,
  • Έστησαν ναυτικές και χερσαίες στρατιωτικές βάσεις,
  • Εργαζόταν για την κατασκευή ατομικής βόμβας, έστω «βρώμικης», περιορισμένων δυνατοτήτων σε μια χώρα που οι υποδομές της επιτρέπουν να γίνει αυτό σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα (οι ειδικοί εκτιμούν ότι η Ουκρανία είναι πολύ πιο προωθημένη στον τομέα αυτό από το Ιράν! Το εμπλουτισμένο αμερικανικό ουράνιο στον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε προοριζόταν για τη δουλειά αυτή)!
  • Μετέφεραν εκεί στρατιωτικό υλικό και χιλιάδες εκπαιδευτές μετατρέποντας την Ουκρανία στη μεγαλύτερη μιλιταριστική δύναμη της Ευρώπης(με τον τρίτο πολυπληθέστερο στρατό μετά τη Ρωσία και την Τουρκία)…
  • Ανέδειξαν σε γιγάντια ζωντανή στρατιωτική δύναμη κρούσης τα τάγματα εθνικιστών, εξτρεμιστών και κάθε λογής εγκληματικών στοιχείων. Η νεοναζιστική, απάνθρωπη ιδεολογία κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια στις στρατιωτικές σχολές της Ουκρανίας έτσι ώστε αδυνατεί κανείς να ξεχωρίσει τον τακτικό στρατό από τους δεκάδες χιλιάδες ένοπλους, εκπαιδευμένους εθνικιστές.
  • Έστησαν το μεγαλύτερο εργαστήριο ψυχολογικού πολέμου και παραγωγής φεικ ειδήσεων, βίντεο, κάθε λογής συστημάτων επίδρασης πάνω στο ψυχικό κόσμο των μαζών!!!
Αυτά και πλειάδα άλλων στοιχείων ίσως συμβάλουν ώστε να εξηγήσει κανείς τα τραγικά τεκταινόμενα σήμερα στην Ουκρανία!

Δημήτρης Λιάτσος

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια