Το Δήμο Φοινίκης επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας της Ελλάδος

Όπως σημειώνεται σε ανάρτηση της δημοτικής αρχής Φοινικαίων «Με αίσθημα χαράς και υπερηφάνειας υποδεχτήκαμε χθες 12 Απριλίου 2022, στο Δήμο Φοινικαιων, τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας και Καθηγητή κο Άγγελο Συρίγο, συνοδευόμενο από την Πρέσβη της Ελλάδας στα Τίρανα κα Σοφία Φιλιππίδου και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κο Δημήτριο Σαχαρίδη.

Ο κος Συρίγος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στην κοινότητα Αλύκο, καθώς και να επισκεφτεί το μνημείο των τεσσάρων «Μαρτύρων της Δημοκρατίας», αλλά και να δεχτεί ένα άκρως συμβολικό αναμνηστικό δώρο από τον κο Κίτσο, όπου αντικατοπτρίζει την Αρχαία Φοινίκη.

Εν συνεχεία, η συνάντηση επικεντρώθηκε αφενός μεν σε θέματα παιδείας και αφετέρου δε σε θέματα που άπτονται της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Φοινικαίων κ.κ. Ηλίας Καλυβιώτης και Ιωάννης Χαρίσης, η Διαχειρίστρια του Δημοτικού Διαμερίσματος Αλύκου κα Ελένη Παππά και η Διευθύντρια Κοινωνικών Υποθέσεων Αθλητισμού και Νεολαίας κα Κατερίνα Θοδωρη

Διαβάστε ακόμη:
Συνάντηση του δημάρχου Φοινικαίων με τον Υφυπουργό Παιδείας

Σχόλια