Μήνυμα Θανάση Μανέκα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Αγαπητοί μου συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Στις Δημοτικές εκλογές της 14ης Μαΐου κατήλθα ως υποψήφιος Δήμαρχος Δρόπολης – Πωγωνίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ΚΕΑΔ με το συνδυασμό “Μαζί Νικάμε”. Στο πλαίσιο αυτό, συγκροτήσαμε ένα ρεαλιστικό κι εφαρμόσιμο πρόγραμμα που απαντά στις μελλοντικές ανάγκες του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Κάναμε κατάθεση ψυχής. Δυστυχώς, για πολλούς και διάφορους λόγους, η πρότασή μας δεν έτυχε της αποδοχής και έγκρισης της μεγαλύτερης μερίδας του εκλογικού σώματος. Είχαμε απέναντί μας τον κρατικό μηχανισμό και ένα καθεστώς φόβου και εκβιασμού. Δυστυχώς ο Δροπολίτης ψηφοφόρος έχει απογυμνωθεί από τούς εθνικούς προβληματισμούς και τα εθνικά συμφέροντα. Έχει υποβληθεί σε μια κατάσταση ραγιαδισμού χειρότερα και από την εποχή του δικτατορικού καθεστώτος.
Ήταν μια προσπάθεια πιεστική και με πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες.

Ευχαριστώ όλους αυτούς οι οποίοι ψήφισαν τον συνδυασμό μας αλλά και εκείνους που δεν μας ψήφισαν.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, που στάθηκαν στο πλευρό μου στα δύσκολα, που ξενύχτησαν μαζί μου, ξέχασαν σπίτια και οικογένεια για να τρέξουν δίπλα μου. Ευχαριστώ όσους ξεχώρισαν. Όσους δεν επιβιβάστηκαν στις άμαξες του μεγάλου καραβανιού. Όσους είπαν, OXI.

Ευχαριστώ όσους έδειξαν να μη χάνουν το κουράγιο τους.
Ευχαριστώ κι αυτούς που δε με ψήφισαν, ενώ θα ήθελαν να με ψηφίσουν. Όλους αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους φέρουμε πάλι κοντά μας, να πιστέψουν ότι το εγχείρημα που κάνουμε έχει εθνική σημασία. Ας παραδειγματιστούμε όλοι από τη στάση των Χιμαριωτών που αντιστάθηκαν σαν Έλληνες στις ασφυκτικές πιέσεις και ύψωσαν ανάστημα.

Εγώ παραμένω λάτρης της πραότητας, της ηπιότητας, της σύνεσης, της συνεργασίας και των ελληνορθόδοξων ιδανικών.
Καλό κουράγιο και καλούς αγώνες για όλους μας!

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Μανέκας

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια

  1. Φίλε Θανάση δε νομίζω ότι είναι σωστό αυτά που λες ,καλύτερος είναι δηλαδή ο ο Sali BERISHA από τον EDI RAMA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία που τα είπες μέχρι την επόμενη. Αναμέτρηση υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών