Ο Ράμα διορίζει Περιφερειάρχη Αυλώνας τον Βαγγέλη Τάβο

Στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η απαλλαγή από τα καθήκοντα του Flamur Mamaj, ως Περιφερειάρχη Αυλώνας και τον διορισμό στη θέση του Βαγγέλη Τάβου.
Ο Βαγγέλη Τάβος, στο παρελθόν ήταν βουλευτής του LSI (νύν Κόμμα Ελευθερίας), ενώ, λίγους μήνες πριν είχε αποδεχθεί πρόταση του Ράμα να διοριστεί υπηρεσιακός δήμαρχος Χιμάρας στην θέση του εκλεγμένου και φυλακισμένου Φρέντι Μπελέρη.

Το 2021 ο Βαγγέλης Τάβος, ως υποψήφιος βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κινήματος Ενσωμάτωσης (LSI), ζήτησε την ψήφο των Δροπολιτών και γενικά των ψηφοφόρων της Περιφέρειας Αργυροκάστρου υποσχόμενος ότι θα απελευθέρωνε την χώρα από την κυβέρνηση Ράμα.
Μια κυβέρνηση την οποία χαρακτήριζε ως μια σέχτα που δεν εκπροσωπεί τους κοινούς Σοσιαλιστές αλλά μόνο μια ομάδα από βδέλλες που ρουφούν το αίμα των πολιτών. Καλούσε τους πολίτες ( στις εκλογές της 25ης Απριλίου 2021) να βάλλουν οριστικό τέλος σε αυτήν την «κακοήθη σέχτα που κατέστρεψε τους Αλβανούς, βύθισε τη χώρα στη δυστυχία, κατέλυσε τη χώρα, απομάκρυνε τη νεολαία και εμπόδισε την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια».

Από τότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς μεσολάβησε, αν και μπορούμε να φανταστούμε, αυτό που οι περισσότεροι φαντάζονται για....τον Βαγγέλη Τάβο.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. Εντάχτηκε στην ομάδα βδελλων, γιατι είναι "έντιμος" πολιτικός, και δεν ξεχνάει την πολιτική του καταγωγή,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών