Δρόπολη: Δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στη Βοδριστα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Δρόπολη καθώς ένα ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του, με τις Αρχές να βλέπουν δολοφονία.

Αλβανικά μέσα αναφέρουν πως τα θύματα είναι ο 84χρονος Κώστας Ηλίας και η 88χρονη σύζυγός του Κλεονίκη, από το χωριό Βόδιστρα, του Δήμου Δρόπολης. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή εντός του σπιτιού, ενώ ο σύζυγός της στην αυλή. Και οι δύο έχουν σημάδια από χτυπήματα με σκληρό αντικείμενο.
Οι έρευνες για τον δράστη ή τους δράστες είναι σε εξέλιξη, με τις αλβανικές αρχές να προβληματίζει το γεγονός πως δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης καθώς και ληστείας στην οικία.

Μέχρι στιγμής, όσοι έχουν προσαχθεί από την αλβανική αστυνομία είναι κάτοικοι που έμεναν κοντά στο σπίτι του ζευγαριού, άτομα με τα οποία ενδεχομένως θα μπορούσαν να είχαν λογομαχίες για τα όρια του ακινήτου, καθώς και ο βοσκός που δεν είναι κάτοικος του χωριού, αλλά εικάζεται ότι ήταν στο δρόμο μπροστά από το σπίτι την ώρα του εγκλήματος και ο οποίος είναι ύποπτος.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και σιδερένιο αντικείμενο στο πίσω μέρος του διαμερίσματος, αντικείμενο που λήφθηκε υπόψη ως αποδεικτικό στοιχείο αφού εικάζεται ότι από το ίδιο αντικείμενο χτυπήθηκαν οι ηλικιωμένοι, ο άνδρας στο πλάι του κεφαλιού και η γυναίκα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με ειδικούς, τα χτυπήματα ήταν θανατηφόρα γιατί προκλήθηκαν από ισχυρό εργαλείο.
Οι ανακριτές περιμένουν την ανάλυση DNA για να ρίξει περισσότερο φως στο γεγονός και την ταυτότητα του συντελεστή αυτού του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμη



Σχόλια