Λουμπόνια για συγκέντρωση Ράμα στην Αθήνα: Προκάλεσε το σύμπλεγμα κατωτερότητας των μεταναστών

Ο αναλυτής Fatos Lubonja σχολίασε την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, στην Αθήνα και τη συγκέντρωση με Αλβανούς μετανάστες.
Ο Lubonja είπε ότι ο Ράμα στην Αθήνα έκανε πατριωτισμό για ξέπλυμα. Πρόσθεσε ότι ο Ράμα προκάλεσε το σύμπλεγμα κατωτερότητας των μεταναστών

«Νομίζω ότι ο κύριος λόγος που ο Ράμα πήγε στην Ελλάδα είναι ο πατριωτισμός για ξέπλυμα, δηλαδή όταν τα καθεστώτα επιδιώκουν να ξεπλυθούν μέσα από μια εκδήλωση. Αυτό κάνει η Σαουδική Αραβία διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις όπως το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτή η επίσκεψη έρχεται ενώ υπάρχουν μια σειρά από κατηγορίες εναντίον του Ράμα.
Ο Πρωθυπουργός θέλησε να επισημάνει την εθνική υπερηφάνεια. Τα λόγια του Ράμα δεν είναι αληθινός πατριωτισμός. Ο Ράμα είπε ότι τη δεκαετία του 1990 οι Αλβανοί ήταν μισοί ταπεινοί, ενώ τώρα είμαστε μισοί ίσοι, μιλάει σαν να είναι η Αλβανία. Το εύσημα του Ράμα και των πολιτικών μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι έδιωξαν τους Αλβανούς.

Ο Ράμα προκάλεσε το σύμπλεγμα κατωτερότητας των μεταναστών. Ο Μπελέρης είναι στη φυλακή για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που θα ληστέψει τα εδάφη στο νότο και σου λέει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο γιατί δεν χρειαζόμαστε τέτοιο άνθρωπο και τέτοιο πατριωτισμό.
Ο Ράμα είναι λάτρης του θεάματος. Ο πρωθυπουργός κάνει ελιγμούς, που άλλοτε χρησιμοποιεί τη γλώσσα του πατριωτισμού και άλλοτε του διεθνισμού, σύμφωνα με τα συμφέροντά του, για να κρύψει το πρόσωπο ενός ανθρώπου που βρίσκεται επικεφαλής καθεστώτος. Μας κυβερνούν πιο εύκολα με τη βοήθεια των διεθνών. Ο Ράμα κατά μία έννοια είναι εχθρός της Αλβανίας», είπε ο Λουμπόνια.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. Αξιότιμε κύριε διαχειριστή της σελίδας ! Συγχαρητήρια για την ξενομανία σου ! Στο λέω διότι οι αναλύσεις μου για το θέμα στην ιστοσελίδα μου και σε ελληνικά και αλβανικά μέσα είχαν ιδιαίτερη απήχηση και μάλιστα ανάγκασε κάποια μεγάλα ονόματα να αλλάξουν στάση και να προσγειωθούν κάπως !
    Ασφαλώς δε ζητάω να αναρτήσεις δικά μου δημοσιεύματα ! Αλίμονο ! Όμως μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου δεν άφηνε ανάρτησή μου χωρίς να την προωθήσεις! Μπορείς να πεις τι έγινε και άλλαξες 180 μοίρες ;!! Εγώ ξέρω γί αυτό και σε προκαλώ δημοσίως. Αφορά την ποιότητα του Βορειοηπειρώτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών