Επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα Τάβου για το Δήμο Χιμάρας

Ο άνθρωπος που έχει αυτοαποκαλεστεί ως παιδί της Λιαμπουριάς.
Ο πολιτικός που γλύφει εκεί που φτύνει και φτύνει εκεί που γλύφει με ταχύτητα που θα ζήλευαν κορυφαίοι σπρίντερ..
Ο πολιτικός που χαρακτήρισε, όχι πολύ πριν, τον Ράμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα ως σέχτα που δεν εκπροσωπεί τους κοινούς Σοσιαλιστές αλλά μόνο μια ομάδα από βδέλλες που ρουφούν το αίμα των πολιτών..
Ο πολιτικός που 3 χρόνια πριν κατήγγειλε τον Έντι Ράμα για κλοπή ψήφων στις βουλευτικές εκλογές..
Ο άνθρωπος, που για 30 χρόνια υπηρετεί, ίσως καλύτερα από κάθε Έλληνα της Αλβανίας, τον Αλβανισμό, αποφάσισε να συμπορευθεί με τον γνήσιο εκφραστή του, Έντι Ράμα, που επιχειρεί - ομολογουμένως με σχέδιο- να υφαρπάξει τις περιουσίες των Χιμαριωτών.
Προφανώς, κανείς δεν αμφιβάλλει πως δύσκολα θα έχει καλύτερη τύχη από αυτή του Γιώργου Γκόρου, αλλά αυτό είναι κάτι που το κερδίζει πανάξια. Άλλωστε, όπως λέει και το γνωμικό: «Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς».

Στη σημερινή συνεδρίαση της Προεδρίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Τάβου για το Δήμο Χιμάρας, ο οποίος προηγουμένως είχε διοριστεί από τον Ράμα, Περιφερειάρχης Αυλώνας.
Την ίδια στιγμή, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, με σημερινή του επιστολή στο Διοικητικό Δικαστήριο των Τιράνων, ζητά την αναστολή του διατάγματος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μπαϊράμ Μπεγκάι για την προκήρυξη νέων εκλογών στις 4 Αυγούστου για τον Δήμο Χιμάρας.

Ο Βαγγέλης Τάβος έχει στο παρελθόν εκλεγεί βουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κίνημα Ενσωμάτωσης (LSI) στη Δρόπολη και την Περιφέρεια Αργυροκάστρου, ενώ, έχει διατελέσει Υπουργός στην συγκυβέρνηση Μπερίσα - Μέτα. Σε όλη του την έως τώρα πολιτική σταδιοδρομία ήταν -πάντα- απέναντι στην ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, στον πολιτικό φορέα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια