Ο Ράμα φιμώνει τους βουλευτές του

Στο μαντρί από το Σεπτέμβριο βάζει ο Ράμα τους βουλευτές του ώστε να μην μπορούν να διαφωνούν με τη γραμμή του κόμματος. Οι βουλευτές του σοσιαλιστικού κόμματος θα υπογράψουν προσύμφωνο και ρήτρες για τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα.

Φαίνεται ότι η στάση των πέντε βουλευτών που μποϊκόταραν την τελευταία σύνοδο στην ψήφιση νομοσχεδίου που απαιτούσε 84 ψήφους, έκανε τον Ράμα να θέσει καινούργιες πιο "δημοκρατικές" μεθόδους στο κόμμα.

Προ ημερών ο Ράμα στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση της ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος ανακοίνωσε τα πειθαρχικά μέτρα κατά των διαφωνούντων βουλευτών.

Ο Ράμα είπε ότι το προσύμφωνο με τους κανόνες για τους βουλευτές θα να είναι έτοιμο μέχρι το Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί στους βουλευτές να υποβάλουν τις προτάσεις τους και εν συνεχεία θα εγκριθεί. Στη συνάντηση με τους βουλευτές του κόμματος που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών απουσίασαν οι βουλευτές Parid Cara και Tom Doshi, ενώ ήταν παρόντες οι βουλευτές Pjerin Ndreu, Armando Prenga και Ανδρεας Μάρτος.

«Δεν είμαστε εδώ ως άτομα, αλλά ήρθαμε στη κυβέρνηση με ψήφους χιλιάδων ψηφοφόρων. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε προσέγγιση θα πρέπει να αντιπροσωπεύει αυτούς που μας ψήφισαν και όχι προσωπικές απόψεις», - δήλωσε ο Ράμα.

Πηγή: www.himara.gr

Σχόλια