Τρομακτικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της Κωνσταντίνας Αναγνώστη



Δικηγόροι καταπολέμησης της διαφθοράς: Όλη η αλήθεια για το θάνατο στην ιδιωτική κλινική


Δικηγόροι: Της έβγαλαν τη μήτρα και τον εγκέφαλο για να εξαφανίσουν τα στοιχεία



Στην πόλη των Αγίων Σαράντα, στις 15 Νοεμβρίου 2014, έγινε ένα έγκλημα που ξεπερνά και τις Σεξπιρικές τραγωδίες. Μια βάρβαρη συνωμοσία στοίχισε τη ζωή στην 15-χρόνη Κωνσταντίνα Αναγνώστη, οι κρατικοί οργανισμοί σώπασαν ενώ ο σύλλογος ιατροδικαστών έγινε συνένοχος αποκρύπτοντας την πραγματικά αίτια. Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στις 8/12/1998 στη Λάρισα αλλά η τραγωδία ξεκίνησε το 2007 όταν οι γονείς της, Γιώργος και Αντιγόνη, υπέγραψαν το διαζύγιο του γάμου τους. Αμέσως μετά το διαζύγιο, η μητέρα ανέλαβε την κηδεμονία της κόρης και χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα της, την έστειλε στο ορφανοτροφείο Ιωαννίνων, ενώ η ίδια άρχισε να συζεί με τον Σπύρο Παππά. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της μικρής στο ορφανοτροφείο, ο Σπύρο Παππάς την είχε πάρει αρκετές φορές μαζί του στα ταξίδια προς τους Αγίους Σαράντα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα της μικρής. Την ίδια χρονική περίοδο, ο Σπύρο Παππάς, συζούσε και με δεύτερη γυναίκα με αρχικό Λ στην πόλη των Αγίων Σαράντα, η οποία ήταν αξιωματικός της διεύθυνσης εγκλημάτων της αστυνομίας. Η γυναίκα αυτή ήταν διαζευγμένη και είχε έναν 20-χρόνο γιο. Μετά τις πολλές επισκέψεις, η Κωνσταντίνα έμεινε έγκυος και ανησυχούσε για το μέλλον της. Αφού πέρασε μια χρονική περίοδο τριών μηνών, ο Σπύρο Παππάς, πήρε την Κωνσταντίνα μαζί του στους Αγίους Σαράντα, για να αποβάλλει σε ιδιωτική κλινική ιδιοκτησίας της Monda Condi, κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του Σπύρου Παππά, η Κωνσταντίνα πέρασε τα σύνορα στις 14/11/2014 και την πήγε στη γιαγιά της, στο Ντερμίσι από όπου την ξαναπήρε την επόμενη ημέρα.


Η αλήθεια για το θάνατο στην ιδιωτική κλινική


Αφού έχει μιλήσει ο Σπύρο Παππάς με την γιατρό Μ, έχουν συμφωνήσει να γίνει η έκτρωση στις 15/11/2014. Όπως είπαμε παραπάνω, ο Σπύρο Παππάς είχε περάσει τα σύνορα με την Κωνσταντίνα χωρίς την απαραίτητη εξουσιοδότηση. Αφού την πήρε από τη γιαγιά της, την πήγε σε κομμωτήριο στον 3ο δρόμο και στις 11:50 έφυγαν μαζί από εκεί και την πήγε σε οδοντιατρείο απέναντι από το νοσοκομείο, για να αλλάξει τα λαστιχάκια στα σιδεράκια της. Η Κωνσταντίνα από εκεί έφυγε μόνη της και πήγε στην ιδιωτική κλινική για την έκτρωση, στην κλινική όπου βρισκόταν η γιατρός M. και άλλη μια κυρία B. Η γιατρός διέγνωσε ότι η κοπέλα είναι έγκυος άνω των 3 μηνών και έκρινε ότι έπρεπε να κάνουν αναισθησία. Επειδή η πρώτη δόση αναισθησίας δεν έπιασε, τριπλασίασε τη δόση με συνέπεια να σκάσουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η γιατρός αμέσως τηλεφώνησε στον Σπύρο που έπινε καφέ σε ξενοδοχείο που ανήκει στην M. Ο Σπύρος εμφανίστηκε αμέσως στην κλινική και μαζί με τη γιατρό καθάρισαν και διέλυσαν αποδεικτικά στοιχεία, βάζοντας την μικρή στο αμάξι έως η θερμοκρασία της πέσει, να σταματήσει η αιμορραγία και να μη φανούν τα αίτια του θανάτου.

Η απόσταση του νοσοκομείο από την κλινική είναι μόνο 3,5 χιλιόμετρα αλλά η Κωνσταντίνα έφτασε στο νοσοκομείο με μια αργοπορία 3 ωρών, άρα γεννώνται ερωτήματα γιατί τόση καθυστέρηση σε τόσο μικρή απόσταση. Στον νοσοκομείο αμέσως έχει τεθεί υπό παρακολούθηση και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει το άψυχο σώμα. Στο νεκροτομείο πρόσεξαν ότι υπήρχε ένα εξάρτημα από ορό στο χέρι της κοπέλας και γεννήθηκαν ξανά ερωτήματα σε τι χρησίμευε. Η εισαγγελία Τιράνων έχει καλέσει τον ιατροδικαστή Ε.Σ να εξετάσει το σώμα στις 16/11/2014.

Μετά την εξέταση ο ιατροδικαστής πρόσεξε ότι τα τοιχώματα της μήτρας ήταν κατεστραμμένα, προφανώς από έκτρωση, αλλά αμέσως δέχτηκε τηλεφώνημα να είναι ‘προσεκτικός’ με την αιτία θανάτου. Για να προστατέψει το εαυτό του, ιατροδικαστής έχει κάνει όλη την απαραίτητη διαδικασία με άλλο αίτιο θανάτου αλλά δεν δέχθηκε να βγάλει τα όργανα. Έχει επέμβει άλλο άτομο που έβγαλε τα όργανα από το σώμα της μικρής για να μην είναι δυνατή η ανακάλυψη του πραγματικού λόγου θανάτου. Από το σώμα έλειπαν ο εγκέφαλος, η μήτρα και άλλα σημαντικά όργανα. Οι ειδικοί γνωρίζουν την πραγματική αιτία θανάτου αλλά όχι το ποιος έβγαλε τα όργανα. Μετά τη βαρβαρότητα των γιατρών αυτών, ο πατέρας της Κωνσταντίνας ζήτησε ιατροδικαστική έρευνα στα Γιάννενα που έγινε από τον Θεόδωρο Βουγιουκλάκη στις 17/11/2014.

Το πόρισμα που βγήκε ήταν ότι «τα αίτια θανάτου είναι ασαφή» αφού από το σώμα έλειπαν τα κυριότερα όργανα από τις προηγούμενες εξετάσεις. Η τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι στο σώμα της μικρής υπήρχε μεγάλη ποσότητα λιδοκαϊνης, μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη, η οποία έδειχνε ότι της είχε χορηγηθεί αναισθησία για έκτρωση.

Στη συνέχεια οι ιατροδικαστές των Ιωαννίνων ζήτησαν από τους ‘συναδέλφους’ στους Αγίους Σαράντα στοιχεία για να καταλήξουν σε ασφαλή αποτελέσματα από όπου και πήραν δείγματα αίματος και οργάνων τα οποία όμως δεν χρησίμεψαν και πολύ αφού είχαν εκφυλιστεί πια αλλά μετά από υποψίες, έγινε ανάλυση DNA και διαπιστώθηκε ότι τα δείγματα που είχαν σταλεί, δεν ήταν αυτά της Κωνσταντίνας Αναγνώστη. Σύμφωνα με το σύλλογο των δικηγόρων, οι κινήσεις αυτές δείχνουν εσκεμμένη συγκάλυψη του εγκλήματος από τους μπλεγμένους στην υπόθεση.

Από τα παραπάνω φαίνεται καθαρά ότι έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία, εκούσια ή ακούσια, η οποία συνιστά μια τραγωδία η οποία συνεχίζει με την συγκάλυψη των αιτιών από τους ιατροδικαστές. Όλοι σώπασαν και απέκρυψαν το φόνο. Ο σύλλογος των δικηγόρων έχει αποφασίσει να βγάλει την αλήθεια στη φόρα για αυτό και ο σύλλογος αυτός έχει συλλέξει όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που βαραίνουν του ιατροδικαστές και του γιατρού

Σχόλια

  1. Από το οδοντιατρείο για τα λαστιχάκια στα σιδεράκια της, στην ιδιωτική κλινική για την έκτρωση... Η παιδικότητα και η απότομη ωρίμανση σε ένα τρομακτικό πάντρεμα. Έμεινε έγκυος από τον εραστή της μητέρας της και αυτό της στοίχισε τη ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποια μάνα αφήνει σε ορφανοτροφείο το σπλάχνο της για να ζήσει με έναν εραστή; Με εναν τετοιο εραστη; Ενα τερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Karjola gineka gia enan bastardo ekripse thn alhtheia..apo ton patera ths kopelas...mwrh skrofa ..poso wrea upokrinosouna sthn khdeia...pws ekanes pws ponouses otan emeis thn kalivame siga siga me xwma....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο τρομαχτικτη ιστορία δεν έχω ακούσει. γιατι ζουν αυτοί οι ανθρωποι!? Γιατί δεν τους σκότωσαν ακόμα ? με τον ίδιο τρόπο να πεθάνουν εύχομαι. Να τους ξεριζοθουν τα όργανα όσο είναι ζωντανοί!! Γιατιιιι τόσο μίσος σε ένα μικρό κορίτσι ? Τι τους έκανε. Ζηλεύε η μάνα που της έφαγε τον γκομενο ? Εμένα η μάνα μου και το νεφρο της δίνει για μένα. Και τι ζωή της. Το ξέρω χωρίς να την ρωτήσω. Όλες οι μανες. Αυτή δεν είναι μάνα. Αυτή δεν είναι άνθρωπος. Είναι αρρωστοι όλοι τους.. μακάρι να πεθάνουν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών