Αυλαία 4ου Αθλητικού τουρνουά Δρόπολης


Χθες έριξε αυλαία το 4o Αθλητικό Τουρνουά, πρώτη χρονιά που διοργανώνεται φέτος από τον Δήμο Δρόπολης αφού έχουν προηγηθεί 3 προηγούμενα τουρνουά που έχουν διεξαχθεί από την Επαρχία της Άνω Δρόπολης.

• Να ευχαριστήσουμε τις 11 ομάδες ποδοσφαίρου, τις 7 ομάδες μπάσκετ και τις 4 ομάδες βόλεϊ που συμμετείχαν στο τουρνουά. Δεδομένου την συμμετοχή, προσπαθήσαμε και φτιάξαμε ένα πρόγραμμα δίκαιο και αντικειμενικό με ίσα κατανομή στα γήπεδα και στα ωράρια για τις ομάδες που συμμετείχαν. 28 αγωνιστικές με ημιτελικούς και τελικό στο ποδόσφαιρο, 12 αγωνιστικές με ημιτελικά και τελικό στο μπάσκετ και 6 αγωνιστικές στο βόλεϊ σε μια περίοδο 9 ημερών.Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Μπότσολο που έφτιαξε το πρόγραμμα αγώνων του ποδοσφαίρου και τον Γιώργο Ζάππα για το πρόγραμμα μπάσκετ.

• Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά. Χάρη στην δική σας θέληση και αγάπη που δείχνετε για τον τόπο σας και τον αθλητισμό μετατρέψατε αυτή την αθλητική γιορτή σε θεσμό που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2013 και συνεχίσαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Εσείς είστε η ψυχή αυτού του τουρνουά, εσείς είστε η αιτία που κάθε Αύγουστο δίνετε ζωντάνια σε αυτό τον τόπο, αφιερώνετε ατελείωτες ώρες σε προπονήσεις, τραυματίζεστε για να υπερασπίσετε με πάθος το χωριό σας, την φανέλα σας, την ομάδα σας. Εσείς είστε και θα παραμείνετε οι πρωταγωνιστές αυτού του θεσμού.

• Να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους, τους προπονητές τους βοηθούς των ομάδων και όλους εσάς που βγήκατε στα γήπεδα και υποστηρίξατε τις ομάδες σας.

• Τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Αργυροκάστρου που ήταν μαζί μας στην κατηγορία του ποδοσφαίρου, τους διαιτητές και τις γραμματείες στην κατηγορία του μπάσκετ και βόλει.

• Τις νοσοκόμες απο τα κέντρα υγείας της περιοχής μας καθώς και τον Διευθυντή του Περιφερειακού Νοσοκομείου Αργυροκάστρου, κ. Κρενάρ Κούλα για την άμεση ανταπόκρισή του με την διάθεση ενός ασθενοφόρου, γιατρού και νοσοκόμων κατά την διάρκεια όλων των αγωνισμάτων στην κατηγορία ποδοσφαίρου.

• Την Κεντρική Επιτροπή:Νίκο Παπαήλια, Ευγενία Ντέντε, Μιχάλη Ηλία, Αντρέα Γάτο,Ορφέα Σέλλιο.

• Επιχειρηματίες της περιοχής και όλους όσους δούλεψαν για να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά.
Ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές και στις τρεις κατηγορίες. Καταπληκτικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών,ωραία εξέδρα και πολύ σωστή διαιτησία.Είχαμε όμως και κάποια δυσάρεστα περιστατικά τόσο στα γήπεδα όσο και με μερικούς φιλάθλους.

Ο σκοπός όμως αυτού του τουρνουά είναι η αθλητική παιδεία, η ομοψυχία, η ευγενής άμιλλα, η συλλογικότητα, η γνωριμία μεταξύ μας, η αγάπη για τον τόπο μας και τον αθλητισμό.

Είμαστε όλοι μια ομάδα: ΔΡΟΠΟΛΗ!!

Και του χρόνου με υγεία!
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας!

Σχόλια