Λεωνίδας Παππάς: Οι κουτοπονηριές κάποιων δεν μπορούν να παρασύρουν στον γκρεμό όλη την «Ομόνοια»


Με δήλωση του ο Γενικός Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς τοποθετείται στην σημερινή κοινή ανακοίνωση των προέδρων εννιά Παραρτημάτων της Οργάνωσης.

Ο κύριος Παππάς δηλώνει:

Θέλω να ενημερώσω συναγωνιστές και φίλους πως η σημερινή ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο tachydromos.org με τίτλο «Έκκληση της Ομόνοιας για τις εκλογές» δεν είναι της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Οι κουτοπονηριές κάποιων στελεχών από το Αργυρόκαστρο που κατέστρεψαν το εκεί παράρτημα δεν μπορούν να παρασύρουν στο γκρεμό όλη την «Ομόνοια» ακόμα και αν αυτός είναι ο σκοπός τους. 
Θεωρώ χρήσιμο αυτή τη στιγμή να υπενθυμίσω κάποιες αρμοδιότητες του Γενικού Προέδρου, όπως αυτές αποτυπώνονται στο Άρθρο 27 του Καταστατικού 
………………………
6.Εκπροσωπεί την οργάνωση σε όλες τις εκδηλώσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό.
7.Προεδρεύει στο ΓΣ.
8.Εκφράζει το Πρόγραμμα και Καταστατικό της Ομόνοιας.
9.Διατυπώνει τις θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε κάθε ζήτημα που παρουσιάζεται στην πολιτική ζωή της χώρας.
10.Ευθύνεται για την εφαρμογή των αποφάσεων του Συνεδρίου ,του Προεδρείου, του ΓΣ και των συνδιασκέψεων

Σχόλια

  1. Πρόεδρε θα πρέπει να σε προβληματίζει ότι κάποιοι απ αυτους που υπογράφουν την ανακοίνωση σε είχαν ψηφίσει. Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Νουμερο που κατέστρεψες την ΟΜΟΝΟΙΑ! Ο πιο ανόητος πρόεδρος που έχει περάσει ποτες!! Τι μιλάς για τα άρθρα του καταστατικού όταν εσύ είσαι ο πρώτος που δεν τα σέβασαι!! Εσυ δεν είσουν ρε νούμερο που ενώ το προεδρίο της ομονοιας είχε επιλέξει υποψήφιο για τον δήμο Φοινίκης τον Μπάμπη στήριζες απροκάλυπτα τον επίλεκτο του ανθέλληνα Εντι Ράμα? Νούμερο ε Νούμερο!! Απόφαση του προεδρίου δεν ήταν και τότε ? Σε βλέπαμε παντού πίσω από τον κώλο του επίλεκτου του Εντι Ραμα ενώ η Ομονοια στήριζε άλλον!! ΑΝΟΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών