Εξηγήσεις ζητούνται από τον Δήμο Δρόπολης για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας Κατσίφα


Οι αλβανικές αρχές ζητούν, εξηγήσεις για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Με έγγραφο που απέστειλαν οι εισαγγελικές αρχές στον Δήμο Δρόπολης ζητούν εξηγήσεις γύρω από την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Ζητούν να μάθουν ποιοι ήταν οι διοργανωτές και ποιοι ζήτησαν από τον Δήμο να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του 35χρονου από τους Βουλιαράτες.

Είναι προφανές πως οι αλβανικές αρχές βλέπουν παντού φαντάσματα, τα οποία, επιπλέον, τους φοβίζουν πολύ, έτσι τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν πως οι Δροπολίτες, ως γνήσιοι Έλληνες, στις δύσκολες, ανθρώπινες, στιγμές, είναι όλοι μαζί.

Να υπενθυμίσουμε πως η απόφαση για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας από τον δήμο, πάρθηκε μετά από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ήταν ομόφωνη.

Γεγονός πάντως είναι πως, μετά την 28η Οκτωβρίου 2018, οι σχέσεις μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών στην περιοχή έχουν αλλάξει, έχουν διαρραγεί. Η καχυποψία και η δυσπιστία είναι το βασικό συστατικό στις μεταξύ των σχέσεις.
Αυτό που ο χρόνος θα δείξει είναι το εάν πρόκειται για ένα φαινόμενο πρόσκαιρο, λόγω των πρόσφατων γεγονότων μιας δολοφονίας ή εάν θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

Σχόλια