Γνωρίστε τους Υποψηφίους της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική: Νατανιέλα Πάσπαλη - Νίκα


Γεννήθηκε στο Δυρράχιο από Βορειοηπειρώτες γονείς (Έλλη Ρίστα και Αλέξανδρος Πασπαλης) με καταβολές από τη Σωπική Πωγωνίου.
Στα 13 της χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με την οικογένεια της όπου ολοκλήρωσε της σπουδές στο Γεν. Λύκειο και μετέπειτα συνέχισε την κατάρτισή της στο ΙΕΚ Αργυρούπολης με ειδικότητα Τραπεζικών Εργασιών, στον οποίο κλάδο εργάζεται έως και σήμερα. Μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Αλβανικά και Αγγλικά.
Είναι κάτοικος Αργυρούπολης, παντρεμένη με τον Ματθαίο Νίκα (καταγωγή από Βουλιαράτες και Λιούγκαρη Δερόπολης) και έχει δυο παιδιά, τα οποία είναι ενεργά μέλη της αθλητικής κοινότητας Τζούντο του δήμου με πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις.
Είναι μέλος του Λαογραφικού Συλλόγου "Χάονες" από την ίδρυσή του το 2013 έχοντας ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της, στην προσπάθεια να συνεχιστεί η παράδοση στις νέες γενιές αλλά και να ακουστεί η φωνή της Βορείου Ηπείρου στην τοπική κοινωνία διεκδικώντας ίσα δικαιώματα.
Η διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά υπήρχε πάντα στην οικογένεια καθώς και ο σύζυγός της έχει συμμετάσχει ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης.

Σχόλια