Γνωρίστε τους υποψηφίους του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»: Τάκης Γεροντάτης

Γεννήθηκα στο Λαζάτι του δήμου Φοινικαίων όπου και πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Αποφοίτησα από το λύκειο στην Λιβαδειά και μετά φοίτησα για ενάμιση χρόνο στη Σχολή Ευελπίδων, την οποία στη συνέχεια παράτησα για να αναζητήσω ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, το 1990. Τα τελευταία 20 χρόνια ζω και εργάζομαι στον Άλιμο όπου διατηρώ ατομική επιχείρηση στον τομέα της Διαχείρισης και εξυπηρέτησης κτιρίων. Είμαι πατέρας δύο αγοριών.
Πάντα όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και τα προβλήματα τής κοινότητάς μας. Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ της ΕΝΒΗ Θεσσαλονίκης 95-97 . Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι πρόεδρος της Αδελφότητας Λαζατινών "Η Αγία Παρασκευή ".

"Κυρίες και κύριοι
Αγαπητοί συμπατριώτες

Είναι τιμή μου ή πρόσκληση που μου έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ανδρέας Κούρτης, να συμμετάσχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Νότιο Τομέα και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποκτήσουμε φωνή ως βορειοηπειρωτική κοινότητα μακριά από κόμματα. Πρέπει όλοι να συσπειρωθούμε και να υποστηρίξουμε όλους τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Συμμαχίας μακριά από αυτούς που θυμούνται και αγαπούν τους Βορειοηπειρώτες μόνο στις εκλογές. Δεν είναι ο καιρός να ψάχνουμε για αρχηγούς. Αυτή την ώρα χρειαζόμαστε απλούς στρατιώτες, χρειαζόμαστε όλους τους Βορειοηπειρώτες να μας στηρίξουν για να αποκτήσουμε φωνή μετά από τριάντα χρόνια στην μάνα Ελλάδα αλλά και στα πάτρια εδάφη από όπου προσπαθούν να μας εκδιώξουν. Στην μάνα Ελλάδα που στα κέντρα αποφάσεων της οποίας δεν μας υπολογίζουν γιατί είμαστε διασκορπισμένοι σε διάφορα κόμματα και οι κομματικές ταυτότητες υπερνικούν το κοινό καλό του τόπου μας. Δεν είναι καιρός να ψάχνουμε ευθύνες και να ανταγωνιζομαστε μεταξύ μας. Πρέπει όλοι ει Βορειοηπειρώτες να συσπειρωθούμε γύρω από την Ανεξάρτητη Συμμαχία και να σκεφτούμε πρώτα από όλα την Βόρειο Ήπειρο και μετά τις διαφωνίες που υπάρχουν. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να γίνουμε ένα, το χρωστάμε στα παιδιά μας, το χρωστάμε στους γονείς μας που φυλάσσουν ακόμα Θερμοπύλες στα χωριά μας.
Υ.Γ. Φυσικά ή ιστορία θα μας κρίνει όλους και πιο πολύ αυτούς που πολεμούν την Ανεξάρτητη Συμμαχία και φοβάμαι πως μερικούς τούς έχει καταγράψει ήδη και δεν πρέπει να είναι περήφανοι για τα καμώματα τους...

Τάκης Γεροντάτης.....
Για πάντα Βορειοηπειρώτης...."

Σχόλια