Ποια η γνώμη σας για τον Δήμαρχο Δρόπολης [GALLOP]

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που ο Δήμαρχος Δρόπολης, Δημήτρης Τόλης, ανέλαβε τη διοίκηση του μειονοτικού δήμου.
Ποια η γνώμη σας για τον Δήμαρχο Δρόπολης, στον έναν χρόνο διοίκησης του δήμου.

Η ψηφοφορία λήγει την Τετάρτη, 5 Αυγούστου.

Απαντήστε και δείτε το αποτέλεσμα.

Σχόλια

  1. Τα λόγια είναι περιττά συγχαρητήρια ο συγκεκριμένος δήμαρχος το δείχνει με τα έργα του!!! ο Δημήτρης Τόλης μακράν ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών για το δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια είναι περιττά συγχαρητήρια ο συγκεκριμένος δήμαρχος το δείχνει με τα έργα του!!! ο Δημήτρης Τόλης μακράν ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών για το δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλα μπραβο σε εναν νεο άνθρωπο που εχει όρεξη για δουλεια και το δείχνει με τα εργα του.. συγχαρητήρια σε αυτον και σε αυτους που εχει διπλα του ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα μπραβο σε εναν νεο άνθρωπο που εχει όρεξη για δουλεια και το δείχνει με τα εργα του.. συγχαρητήρια σε αυτον και σε αυτους που εχει διπλα του ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έστω και καθυστερημένα λόγω ότι μόλις είδα το gallop που κάνατε δεν μπορώ να παραβλέψω να μην πω την γνώμη μου για εναν όντως αξιόλογο δραστήριο και πάνω απ'όλα ευαίσθητο άνθρωπο τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Τόλη!!!!! Συγχαρητήρια κ δήμαρχε συνεχίστε έτσι για το καλό όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών