ΑΣΑ για τελωνείο Μαυροματίου: Απαιτούμε να ανοίξει άμεσα

 

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Δυναμική συγκέντρωση εκατοντάδων Βορειοηπειρωτών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο -κλειστό- τελωνείο Μαυροματίου, διαδηλώνοντας την επιτακτική ανάγκη που υπάρχει, κυρίως για τους μόνιμους, κατά κύριο λόγο ηλικιωμένους, κατοίκους στον χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, να ανοίξει άμεσα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παράλληλα και στις δυο πλευρές των συνόρων τόσο από μόνιμους κατοίκους, κυρίως του Δήμου Φοινικαίων, όσο και από άλλους που ταξίδεψαν από τον Ελλαδικό χώρο.

Δυστυχώς, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το κλείσιμο της συνοριακής διάβασης είναι πολλά τόσο για την ιατρική περίθαλψη των υπερηλίκων , όσο και για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στις δυο πλευρές των συνόρων.

Η Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική από την πρώτη στιγμή στήριξε το δίκαιο αίτημα να συνεχίσει την λειτουργεία το τελωνείο στο Μαυρομάτι, έτσι και σήμερα, ενώνει τη φωνή της, μαζί με τους χιλιάδες των συμπατριωτών μας και απαιτεί να ανοίξει άμεσα.. Στη σημερινή συγκέντρωση, την Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική, εκπροσώπησε το μέλος της, Κωνσταντίνος Γεροντάτης.


Διαβάστε σχετικά:

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια