Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 [vid]

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του Ατρομήτου για την 7η αγωνιστική της Super League. Η εξαιρετική ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αφού απέφυγε τις... κακοτοπιές στο πρώτο ημίχρονο, κατόρθωσε να «αποδράσει» από το Περιστέρι με το «τρίποντο» επικρατώντας 2-0 χάρη σε γκολ του Ελευθεριάδη και του Κάργα. Αντιθέτως, η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προβλημάτισε, μολονότι το τελευταίο διάστημα έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά της.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να προηγηθεί με γκολ από τα... αποδυτήρια καθώς προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μανούσος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Η ομάδα του Περιστερίου διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ευτύχησε να σκοράρει πρώτος. Στο 37' ο Παμλίδης γύρισε προς τον Ελευθεριάδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το VAR παρενέβη σε μια εξαιρετικά οριακή φάση και έπειτα από τσεκ τριών λεπτών κατακύρωσε το γκολ (0-1).

Οσο περνούσε ο χρόνος ο ΠΑΣ Γιάννινα γινόταν ολοένα και καλύτερος σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που έβγαζε νευρικότητα στο γήπεδο. Και στο 70' οι Γιαννιώτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Κάργα που έγραψε το 0-2. Μάλιστα, ο σκόρερ φανερά συγκινημένος δάκρυσε μετά την επίτευξη του γκολ.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Ρισβάνης, Στρούγγης (46' Τομάσεβιτς), Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς (69' Ούμπιδες), Χαρίσης (46' Σάλομον), Κωτσόπουλος (63' Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (77' Γιακουμάκης), Μανούσος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (90' Λιάσος), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης (46' Λώλης), Καρτάλης (73' Μπέρνερ), Λέο, Παμλίδης.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια