Αλβανία: Νέες διαδηλώσεις και σήμερα για την δολοφονία του 25χρονου

Οι διαμαρτυρίες δεν σταματούν μετά τη δολοφονία του νεαρού Klodian Rasha από αστυνομικό τα ξημερώματα της 8ης Δεκεμβρίου.

Μετά τη χθεσινή διαμαρτυρία, τις διαδηλώσεις και τις σφοδρές συγκρούσεις με την αστυνομία πολίτες αναμένεται να πραγματοποιήσουν άλλη μια διαδήλωση σήμερα στις 16:00 στα Τίρανα. 

Την ίδια στιγμή η αστυνομία των Τιράνων συνέλαβε 3 διοργανωτές της χθεσινής διαμαρτυρίας με την κατηγορία ότι διοργάνωσαν παράνομη διαδήλωση, ενώ, 8 ακόμη αναζητούνται, ανάμεσά τους κι ένας γνωστός Αλβανός τραγουδιστής. 

Εν τω μεταξύ, ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ, με ανάρτησή του ενημέρωσε πως θα κάνει δημόσια δήλωση σήμερα το απόγευμα για "τον τραγικό θάνατο του 25χρονου από τον κρατικό αστυνομικό", όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, 16 αστυνομικοί και 2 διαδηλωτές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων.
Ένας από τους αστυνομικούς, ένας 36χρονος , υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, μετά από σοβαρό τραυματισμό του ενός ματιού.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια