Δήμος Δρόπολης: Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών (φωτο)

Μετά τις πρόσφατες καταιγίδες , συνεχίζονται οι εργασίες από τις Υπηρεσίες του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου για την επιστροφή στην ομαλότητα, με το Δήμαρχο, Δημήτρη Τόλη, να βρίσκεται στο Σελλειο και Λυκομιλι Άνω Δρόπολης και να επιβλέπει την προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών

Κάτω Δρόπολη 
Εργασίες για τον καθαρισμό του χώρου στη Βανιστα μετά τις βροχοπτώσεις, ενώ στον κάμπο της Δερβιτσανης έγιναν εργασίες αποξήρανσης με τη βοήθεια του σκαφτικου μηχανήματος ,το οποίο παραχώρησε το Εργοστάσιο της Γλυνας. 
Άνω Δρόπολη 
Ο Δήμαρχος Δροπολης και Πωγωνιου, Δημήτρης Τόλης , βρέθηκε στο Σελλειο ,για να επιβλέψει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, ενώ εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο ποτάμι, στο Λυκομίλι.

Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες πραγματοποίησαν εργασίες και στο χωριό Γεωργουτσατες, με διορθωτικές παρεμβάσεις για να φύγουν τα νερά από τους δημόσιους χώρους...

Πωγώνι 
Εργασίες συντήρησης στον οδικό άξονα Χλωμό-Πολυτσανη, καθώς και στον οδικό άξονα Σχωριαδες-Σωπικη, λίγο έξω από το χωριό Σχωριαδες.
Δερβιτσάνη
Πολλά προβλήματα προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις, που επικράτησαν τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας.
Βλάβες και διακοπές ρεύματος, πλημμυρισμένα σπίτια, δρόμοι, ξεχειλισαν ποτάμια, κινδύνευσαν κτίρια και καταστράφηκε το δίκτυο ύδρευσης πόσιμου νερού της Δολιανής.
Ξεχείλισε ο λάκκος του Σοποτιού που κατεβαίνει από το χωριό Λαζαράτες, οι οποίοι είχαν αλλάξει κατεύθυνση στον λάκκο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα αμπέλια, τα γύρω οικόπεδα και αρκετές επιχειρήσεις στην περιοχή.
Με παρέμβαση του Δημάρχου, τα μηχανήματα δούλεψαν και βαθυναν τον λάκκο αλλάζοντας κατεύθυνση, ώστε να μην κινδυνέψουν ξανά τα γύρω οικόπεδα και τα κτίρια που βρίσκονται εκεί.
Επίσης, υπηρεσίες του Δημαρχείου δουλεύουν ούτως ώστε η ζημιά στο δίκτυο ύδρευσης της Δολιανής να αποκατασταθεί σύντομα.

Ας ελπίσουμε ο χειμώνας αυτός να φύγει χωρίς άλλα δυσάρεστα γεγονότα και καταστροφές της φύσης!






👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 



Σχόλια