Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τον Δήμο Φοινίκης - Επίσκεψη του Περιφερειάρχη


Έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρές βροχοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και πλημμύρες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το Δήμο Φοινικαίων τις προηγούμενες μέρες. Δρόμοι πλημμύρισαν, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους σε ρέματα και η πρόσβαση σε κάποια σημεία είναι δύσκολη. 
Από τις πλημμύρες και την κακοκαιρία έχουν υποστεί ζημιές σπίτια, στρέμματα αγροτικών εκτάσεων, γέφυρες καθώς και κτηνοτροφικές μονάδες. Χθες τις πρωινές ώρες, κλιμάκιο της Περιφέρειας Αυλώνας με επικεφαλής τον περιφερειάρχη, Flamur Mamaj, επισκέφθηκε το χώρο που κατέρρευσε η γέφυρα του αρδευτικού δικτύου "Θωμά Φιλιππαίου".
Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον του περιφερειάρχη για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Φοινικαίων ,λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών και υποσχέθηκε σύντομα να έρθει κλιμάκιο αρμοδίων του Υπουργείου Γεωργίας, με σκοπό την ολοκλήρωση της τεχνική μελέτης και την άμεση αποκατάσταση της γέφυρας. 
Συνεχάρη τους εργαζόμενους του τμήματος αποστράγγισης και άρδευσης του Δήμου, που παρά την ακατάπαυστη βροχή, δουλεύουν ασταμάτητα από προχθές για την συστηματοποίηση της κοίτης του ποταμού.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια