Ληστεία σε σπίτι 82χρονης στο Βρυώνι - Συνελήφθη ο δράστης

Παραμονές Πρωτοχρονιάς και ακόμη μια ληστεία διαπράχθηκε στο χώρο της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. Θύμα, αυτή τη φορά, μια 82χρονη στο χωριό Βρυώνι του μειονοτικού Δήμου Φοινικαίων.
Ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της ξημερώματα Πέμπτης, σπάζοντας το τζάμι σε ένα από τα παράθυρα της ηλικιωμένης γυναίκας και την απείλησε με μαχαίρι 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης συνελήφθη σε μια περιπολία και πρόκειται για το 35χρονο Petrit Dalanaj με καταγωγή από την Αυλώνα, ο οποίος μόλις τους αντιλήφθηκε επιχείρησε να ξεφύγει. 

Οι κλοπές και οι ληστείες στα σπίτια Ελλήνων στα χωριά του Δήμου Φοινίκης είναι πολύ συχνο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. τα τελευταία δύο χρόνια. Προηγήθηκε κλοπή στο χωριό Αλυκό όταν οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να κλέψουν 150 χιλιάδες ΛΕΚ παρουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού.

Το ζήτημα με τις επαναλαμβανόμενες κλοπές και ληστείες είχε τεθεί και στον πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Σαντέρ Λέσαϊ, το καλοκαίρι κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Φοινίκης. Ο Υπουργός κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους κατοίκους είχε υποσχεθεί καλύτερη συνεργασία μεταξύ της κοινότητας και της κρατικής αστυνομίας
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 
 

Σχόλια