Βρυσερά: Συνάντηση του Δημάρχου με τους προέδρους των κοινοτήτων της Άνω Δρόπολης

Συνάντηση με τους Προέδρους των χωριών της Διοικητικής Μονάδας Άνω Δρόπολης πραγματοποίησε χθες στα Βρυσερα ο Δήμαρχος Δροπολης, Δημήτρης Τόλης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της δημοτικής αρχής, συνάντηση εντάσσεται στη συνέχεια της διαρκούς συνεργασίας που έχει ο Δήμαρχος, Δημήτρης Τόλης, με τους Προέδρους των χωριών, σχετικά με την επίλυση των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος μας.
Οι Πρόεδροι των χωριών ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τόσο μέσω του μηχανισμού διανομής φαρμάκων, όσο και με τις βοήθειες σε τρόφιμα μέσω του Προγράμματος " Κοντά στον Πολίτη".

Παράλληλα, ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τους συνομιλητές του για τις επενδύσεις που προγραμματίζονται για το έτος 2021, όπως είναι η κατασκευή του υδραγωγείου για 7 χωριά της Άνω Δρόπολης, η κατασκευή του δρόμου στην είσοδο των Βρυσερων με τη βοήθεια και των επιχειρηματιών της περιοχής, καθώς κι άλλα έργα υποδομής άνα χωριό. Μάλιστα, τονίστηκε πως για το έτος 2020 έγιναν έργα για τη βελτίωση της υποδομής σε πολλά χωριά της περιοχής.

Ο Δήμαρχος  ενημερώθηκε για μια φορά ακόμη λεπτομερώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε χωριό, ενώ ζήτησε, η συνεργασία τους ,τόσο με το Διαχειριστή της περιοχής, όσο και με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Δήμου να γίνεται σε πιο συστηματική βάση.

Θα ακολουθήσουν παρόμοιες συναντήσεις του Δημάρχου Δροπολης και Πωγωνιου, Δημήτρη Τόλη και με τους προέδρους των χωριών στις Διοικητικές Μονάδες Κάτω Δρόπολης και Πωγωνιου.

Στη συνέχεια ο κύριος Τόλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Δήμου Δρόπολης στα Βρυσερα, όπου επιθεώρησε το νέο γκαράζ. 
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας

Σχόλια