Άργος: Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα, που ζήτησε τον λόγο από άτομα που παρενόχλησαν την ανήλικη κόρη του

Συμπλοκή μεταξύ ενός Ρουμάνου και ομάδας 10 ημεδαπών περίπου στον χώρο της λαϊκής αγοράς του Άργους, οδήγησε σε χειροδικίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου.

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ένας πατέρας στο Άργος ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άτομα που παρενόχλησαν την ανήλικη κόρη του.
Αιματηρή επίθεση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας άνδρας. Για την υπόθεση έχουν γίνει πέντε συλλήψεις.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Ναυπλίου χθες, Τρίτη, και αναμένεται να απολογηθούν αύριο..
Όλα ξεκίνησαν όταν 10 άτομα φέρεται να παρενόχλησαν την ανήλικη κόρη του θύματος. Όταν εκείνους τούς ζήτησε τον λόγο, δέχθηκε την επίθεση.
Στους δύο από τους πέντε συλληφθέντες έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την επίθεση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ειδικότερα, ο άνδρας είναι διασωληνωμένος στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ο δικηγόρος του ενός εκ των κατηγορουμένων επιβεβαίωσε πως το θύμα είναι σε κακή κατάσταση και εξέφρασε τη λύπη του. «Απ' ό,τι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση. […] Είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια