Δήμος Φοινίκης: Τρίτο Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσικής «Ήπειρος, ρίζες αναλλοίωτες στο χρόνο»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Κοσμάς Λιβαδειάς, στις επετειακές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των διακοσίων χρόνων της Εθνικής παλιγγενεσίας εντάσσει και το ετήσιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και μουσικής, «Ήπειρος, ρίζες αναλλοίωτες στο χρόνο»

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 17 Αυγούστου 2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 19.30 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στη Λιβαδειά.

Θα φιλοξενηθούν χορευτές παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και μουσικοί από την Ελλάδα και την περιοχή μας. Θα μας τιμήσουν με την εκλεκτή συμμετοχή τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος” Πάτρας, Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ελευσίνας, Πολυφωνικός Όμιλος Χειμάρας, το Χορευτικό Δερόπολης , Πολιτιστικός Σύλλογος “Αγιος Κοσμάς” Λιβαδειάς. Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση, θα είναι, ο μεγάλος τραγουδιστής της Ηπείρου με πολύχρονη προσφορά στο Ηπειρωτικό Δημοτικό τραγούδι, Γιώργος Κούρτης.

Από μόνο του ως γεγονός σηματοδοτεί πολλά και σημαντικά για την περιοχή, για το πολιτισμικό γίγνεσθαι του τόπου μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πολιτιστική, πνευματική, τουριστική αλλά και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια