«Μαραθώνιος αγάπης» για τη στήριξη της οικογένειας Ντρίτσου [Βίντεο]

Παρέμβαση στην εκπομπή «ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» και τον δημοσιογράφο κ. Στέργιο Καλόγηρο έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και εντεταλμένος σύμβουλος των Βορειοηπειρωτών στην περιφέρεια Αττικής, κ. Ανδρέας Κούρτης, με αφορμή τον μαραθώνιο αγάπης που πραγματοποιεί η ΒΕΡΓΙΝΑ TV σε συνεργασία με τον σύλλογο «Εστία Δερόπολης» για τη στήριξη της Οικογένειας Ντρίτσου από την Δερβιτσάνη, που έχασε άδικα την μικρή Χρυσάνθη έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι τους και κάηκε ολοσχερώς από ένα αναμμένο κερί που τρεμόσβηνε στο σκοτάδι.

Ο επικεφαλής της ΑΣΑ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην Οικογένεια Ντρίτσου και δήλωσε πως βρίσκεται και θα συνεχίζει βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας προκειμένου γρήγορα να γίνει η επισκευή του σπιτιού. Ο κ. Κούρτης επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο καθώς και στις πρωτοβουλίες που ετοιμάζει να πραγματοποιήσει η παράταξη το επόμενο χρονικό διάστημα για την προβολή και ανάδειξη των χωριών της Βορείου Ηπείρου σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Στην εκπομπή παραβρέθηκαν η πρόεδρος του συλλόγου «Εστία Δερόπολης» κα. Όλγα Παππά – Παγούνα η οποία ανέλυσε τη δράση του συλλόγου και το δύσκολο έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια για την στήριξη, ηθική και υλική, άπορων οικογενειών που ζουν σε δύσκολες συνθήκες αλλά και η μητέρα της μικρής αδικοχαμένης Χρυσάνθης κα. Έλλη Ντρίτσου.

Παρακολουθείστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής στο παρακάτω λινκ:

Η ΑΣΑ απευθύνει εκ νέου δημόσια έκκληση προς όλους να στηρίξουμε οικονομικά την οικογένεια της Χρυσάνθης.
Ο καθένας από σας, μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στους παρακάτω λογαριασμούς:
Λογαριασμός για όσους διαθέτουν paypal: info@estiaderopolis.org
Λογαριασμός σε Ελλάδα: Εθνική Τράπεζα, GR3201103620000036261336063, δικαιούχος Ελισάβετ Ντρίτσου
Λογαριασμοί σε Αλβανία: ALPHA ΒΑΝΚ Albania
Για εμβάσματα σε ευρώ EUR IBAN: AL97 9026 1235 0231 2300 3124 2338
Για εμβάσματα σε λεκ ALL IBAN: AL78 9026 1235 0231 2300 2296 4215
Swift Code (BIC): CRBAALTRXXX

Να υπενθυμίσουμε πως η παράταξη η «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» στήριξε έμπρακτα την οικογένεια της Χρυσάνθης μέσα από την γενναιόδωρη προσφορά των 2.000 ευρώ για την επισκευή του σπιτιού.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια