Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς» Λιβαδειάς (vid)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο με μεγάλη ανταπόκριση φίλων και πολλών μελών, με αισιόδοξα μηνύματα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή Πίτας για το 2022 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Κοσμάς» Λιβαδειάς - Δήμου Φοινικαίων.
Ο εφημέριος της ενορίας ευλόγησε την βασιλόπιτα παρουσία του βουλευτή Νίκο Κούρη και του Δήμαρχου Φοινικαίων Χρήστου Κίτσιου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους και τους καλωσόρισαν με ευχές για τον καινούργιο χρόνο.
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που κάθε φορά ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, όχι μόνο με την παρουσία σας εδώ, αλλά και με την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια κάθε φορά που τη χρειαζόμαστε. Θεωρώ πως δεν είναι μόνο δική μας ικανοποίηση αλλά και δική σας να βλέπετε ότι οι στόχοι που θέσαμε με την ίδρυση του Συλλόγου να πραγματοποιούνται. Παραλάβαμε μια λαμπρή ιστορία για την οποία είχαν μοχθήσει οι πρόγονοί μας και προσπαθούμε να γράψουμε τις επόμενες σελίδες, για να τις παραδώσουμε στις επόμενες γενιές και έτσι να συνεχιστεί η σκυταλοδρομία της προσφοράς στη διαιώνιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Έτσι θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, η αγάπη για την γενέτειρα θα μας τροφοδοτεί και θα μας ενδυναμώνει και η σημερινή σας παρουσία είναι η επιβεβαίωση των παραπάνω. Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας απόψε εδώ»- ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανέτα Γκούντη στο λόγο της.

Τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου, η νέα γενιά, οι άξιοι συνεχιστές της παράδοσης μας, με την εξαιρετική τους παρουσία έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά στους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση ανέδειξε και τους τυχερούς της βραδιάς στη διαδικασία της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε, κερδίζοντας καταπληκτικά δώρα. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους δωρητές: -σουπερμάρκετ GENTI, σουπερμάρκετ Iliazi, σουπερμάρκετ Μελίνα-Αλέξανδρος, κατάστημα Γκούντη στη Λιβαδειά, το φαρμακείο Έυη Κοτσάκη και το κατάστημα Βερμπής-Ηλεκτρικά είδοι στην Ηγουμενίτσα και την καφετέρια Gossip στην Λειβαδιά.
Ευχαριστεί επίσης την ορχήστρα του Βασίλη Καλκάνη και Κώστα Καλόγερου που ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμά για να είναι συνοδοιπόροι στην εκδήλωση αυτή .

Σύμφωνα με το Σύλλογο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για φιλανθρωπικόυς σκοπούς, στηρίζοντας οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια