Ελικοπτεράδα Μητσοτάκη στη Χιμάρα για την αλίευση ψήφων Βορειοηπειρωτών

Ελικοπτεράδα στην Βόρειο Ήπειρο ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 6 Δεκέμβρη με στόχο τους ψήφους των Βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Ελλάδα και θα συμμετέχουν στις Εθνικές εκλογές.
Το συνδυάζει με την επίσκεψη του στα Τίρανα στις 6 Δεκεμβρίου και την συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων. Και σύμφωνα με την προετοιμασία που γίνεται το πρόγραμμα προβλέπει από τα Τίρανα στην Βόρειο Ήπειρο να μετακινηθεί με Σινουκ του ελληνικού Στρατού επισκεπτόμενος διαδοχικά την Χιμάρα, το Φοινίκι και τη Δρόπολη.

Το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη επιδιώκει με την επίσκεψη του αυτή στην Βόρειο Ήπειρο να διεγείρει τα αντανακλαστικά και να αποσπάσει την εκλογική συμπάθεια όχι μόνο των χιλιάδων Βορειοηπειρωτών που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά και των υπερευαίσθητων με τα εθνικά θέματα ψηφοφόρων που κινούνται δεξιότερα της ΝΔ. Ήδη σημειώνεται κινητοποίηση συλλόγων Βορειοηπειρωτών που ετοιμάζονται να μεταβούν με πούλμαν στην Χιμάρα.
Η προεκλογική φιέστα περιλαμβάνει και συνάντηση με την χαροκαμένη μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε την 28η Οκτωβρίου του 2018 από την Αλβανική Αστυνομία στο χωριό Βουλιαράτι.

Επίσης το επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου σχεδιάζει να αξιοποιήσει και το ιστορικό γεγονός ότι Έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται την Βόρειο Ήπειρο για δεύτερη φορά μετά από 32 χρόνια όταν για πρώτη φορά έπραξε το ίδιο ο πατέρας του Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στις 13 Ιανουαρίου του 1991 στο χωριό Δερβιτσάνη της Δρόπολης.

Σχετικά Θέματα

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια