Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Επικεφαλής της ΑΣΑ

Αγαπητές Συμπατριώτισσες,
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι,

Με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους, θα ήθελα από καρδιάς να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχές μου, σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Ένας δύσκολος χρόνος φεύγει. Ένας χρόνος, που αφήνει πάνω σε όλους μας το βαρύ αποτύπωμα της πανδημίας αλλά και της πολύπλευρης κρίσης που ταλανίζει όχι μόνο την πατρίδα μας αλλά και όλο τον κόσμο.

Εύχομαι οι άγιες αυτές ημέρες, να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την ανανέωση της ελπίδας και της αισιοδοξίας μας. Ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχτούμε, εύχομαι να είναι για όλες και όλους σας χρόνος με ευκαιρίες για τους στόχους και τις προσδοκίες σας. Η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας, μια ελπιδοφόρα προοπτική για τη νεολαία μας και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες.

Η παράταξή μας, έδωσε μάχες, στο πλευρό των συμπολιτών μας, στην πρώτη γραμμή κάθε ανάγκης. Και βέβαια, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, όπου και όποτε απαιτηθεί. Η ρύση «μπορείς να απογοητευτείς αν αποτύχεις, αλλά είσαι χαμένος αν δεν προσπαθήσεις» ηχεί πάντα στ’ αυτιά μας. Και πάντα θα προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητά μας. Θα συνεχίζουμε να βάζουμε στόχους, να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο και να παλεύουμε για το κοινό καλό.

Επίσης, παραμένουμε πάντα προσηλωμένοι και στα κοινωνικά ζητήματα, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε συνθήκες ανάγκης. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας αφιερώσουμε όλοι κάποιες σκέψεις στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Ας βρούμε από το υστέρημα μας κάτι να προσφέρουμε, κάνοντας την αλληλεγγύη δύναμη της κοινωνίας μας.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί και τη νέα χρονιά, με ανεξάντλητη όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Με υγεία, αγάπη, ομοψυχία και αλληλεγγύη να ξεπεράσουμε όσα μας χωρίζουν, αναδεικνύοντας όλα εκείνα που μας ενώνουν. Όλοι μαζί, όλο και περισσότεροι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή και την πραγματική ελπίδα. Ας υποδεχθούμε τη νέα χρονιά με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο βάζοντας το ΕΜΕΙΣ στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι σε όλους τους Βορειοηπειρώτες και τις Βορειοηπειρώτισσες, όπου και αν βρίσκονται αλλά και σε όλο τον κόσμο, η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.

Χρόνια Πολλά και Δημιουργικά!
Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με Υγεία και Χαρά σε κάθε σπιτικό!

Σχετικά Θέματα

Σχόλια