Πρωτοχρονιάτικες ευχές της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!

Το 2020 είναι ένα έτος που θα χαραχθεί στη μνήμη όλων μας, μια κρίσιμη χρονιά που έκανε τα αυτονόητα ζητούμενα.
Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επικράτησαν λόγω της πανδημίας, αλλά ως παράταξη καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια μέσα από δράσεις και ενέργειες να κάνουμε κάποια μικρά πρώτα βήματα για το καλό της κοινότητά μας. 
Μπροστά μας έχουμε μακρύ δρόμο να διανύσουμε και σίγουρα δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Θα συνεχίσουμε όμως με όραμα και θέληση για το αύριο για το καλό όλων μας. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε μεθοδικά προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους μας τους στόχους. Έχουμε πάντα ως γνώμονα ότι όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας. Κρινόμαστε για το έργο που αφήνουμε, αυτό που κάναμε έχοντας την ευκαιρία που μας έδωσαν εκείνοι που μας τίμησαν με την ψήφο τους και δεν κρινόμαστε μόνο για τις καλές μας προθέσεις. Τα προβλήματα υπάρχουν για να λύνονται, και αυτό προσπαθούμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. 

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Εύχομαι το 2021 να είμαστε όλοι υγιείς, γεροί, ασφαλείς και να βγούμε όλοι μας δυνατοί μέσα από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και ο Κορωνοιός να γίνει μια μακρινή ανάμνηση. Εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να επαναφέρει την κανονικότητα στη ζωή μας, να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και να μπορέσουμε, επιτέλους γρήγορα ν’ αγκαλιάσουμε και πάλι τα αγαπημένα μας πρόσωπα, για να πορευτούμε και να παλέψουμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο αύριο για μας και για τις οικογένειές μας.
Το 2020 φεύγει. Ας είναι το 2021 το ξεκίνημα μίας δημιουργικής εποχής, μιας παραγωγικής χρονιάς, με υγεία, αλλά και δουλειά για όλους.
Εύχομαι πρόοδο και ευημερία για την κοινότητά μας.
Με τις θερμότερες ευχές μου,
εύχομαι σε όλους και σε όλες σας ό,τι καλύτερο για το 2021.

Επικεφαλής Παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική»
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
Αρμόδιος για θέματα των Βορειοηπειρωτών
Ανδρέας Κούρτης
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια