Η πλατφόρμα των στεναγμών

Όπως δημοσιεύσαμε, πριν από λίγες ημέρες, άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερήλικων Βορειοηπειρωτών.

Η αλήθεια είναι πως εκείνες τις ημέρες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η πλατφόρμα ανοίγει βιαστικά και χωρίς αντίκρισμα, απλά και μόνο για να προλάβουν την προκήρυξη των εκλογών. Δεν το δημοσιεύσαμε τότε, γιατί δεν θέλαμε να πιστέψουμε πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο.
Όλες αυτές τις ημέρες που η πλατφόρμα έχει (θεωρητικά) ανοίξει, δεχόμαστε μηνύματα από συμπατριώτες μας που επιχείρησαν να μπουν και δεν τα κατάφεραν. Αυτό κάπως έρχεται και κουμπώνει με εκείνες τις φήμες.

Έχουν υπάρξει πολλοί πολιτικοί και κόμματα που είτε βρίσκονταν στην αντιπολίτευση, είτε ακόμα και στην κυβέρνηση που υπόσχονταν -και δεσμεύονταν- για πράγματα τα οποία τελικά όταν κυβέρνησαν δεν έκαναν.
Τούτη εδώ η κυβέρνηση, μέσα σε όλα τα άλλα, φαίνεται πως καταφέρνει κάτι μοναδικό. Να ανακοινώνει πως έκανε κάτι που τελικά δεν έκανε. Βέβαια, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα -κυρίως- του γεγονότος πως επιλέξαν να λύσουν ένα πρόβλημα στο τέλος της τετραετίας, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους.`
Η αλήθεια επίσης είναι πως είχαν προειδοποιηθεί εγκαίρως -και από πολιτικούς του κυβερνόντος κόμματος, γνώστες της Βορειοηπειρώτικης κοινότητας- πως αυτό θα τους γυρίσει τελικά μπούμερανγκ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κρίμα, πολύ κρίμα να εξαπατάς ηλικιωμένους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. Αν δεν κάνουμε κάτι μαζικά ακόμα και τώρα με στην την κοροϊδία είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Περιμένω να δω πως θα αντιδράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών