Η κατάσταση του δρόμου στο κέντρο της Άνω Δρόπολης

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την κατάσταση του δρόμου, όχι σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο, αλλά στο κέντρο των Βρυσερων, στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Άνω Δρόπολης όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες πολίτες από το σημείο.
Θα μπορούσε κανείς εύλογα να παρατηρήσει πως το οδικό δίκτυο στα περισσότερα σημεία του Δήμου Δρόπολης και ιδιαίτερα σε αυτό της Άνω Δρόπολης είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες με μηδαμινές παρεμβάσεις την τελευταία, τουλάχιστον, δεκαετία.
Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη την περίπτωση του δρόμου, στο κέντρο των Βρυσερών είναι πως παραδόθηκε στο κοινό, μετά την ανακατασκευή του, λίγους μήνες πριν. Ένα έργο, που σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, πραγματοποιήθηκε με κονδύλια, από τα έσοδα, του Δήμου Δρόπολης. Από χρήματα δηλαδή των φορολογούμενων Δροπολιτών και Πωγωνισίων.
Είναι λοιπόν απορίας άξιον πως ένας δρόμος που κόστισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, λίγους μήνες μετά γίνεται έτσι. Με ποιες προδιαγραφές έγινε η ανακατασκευή του και εν τέλη πως αξιοποιήθηκαν τα λεφτά που δαπανήθηκαν. 

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια