ΔΚ: Η δίωξη Μπελέρη είναι ενορχηστρωμένη από τον Ράμα και εκτελεσμένη από Αστυνομία και ΣΠΑΚ

Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανίας: Η πολιτική δίωξη του Φρέντη Μπελέρη είναι ενορχηστρωμένη από τον Ράμα και εκτελεσμένη από την Κρατική Αστυνομία και το ΣΠΑΚ.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ IVI KASO
Ο Φρέντης Μπελέρης καταδικάστηκε με πλαστογραφημένα στοιχεία ώστε οι «στρατηγικοί επενδυτές» του Edi Rama να κατακρεουργήσουν το παραλιακό μέτωπο της Χιμάρας.
 
Η χθεσινή δικαστική συνεδρία κατά του Φρέντη Μπελέρη, του ελεύθερα εκλεγμένου δημάρχου του Δήμου Χιμάρας, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά και χωρίς καμία αμφιβολία το γεγονός ότι η Ειδική Εισαγγελική Δομή κατά της Διαφθοράς και Οργανωμένου Εγκλήματος, το ΣΠΑΚ, παίζει το ρόλο της πολιτικής εισαγγελίας του Έντι Ράμα. Μάλιστα, παίζει αυτό τον ρόλο, με ιδιαίτερο ζήλο και αφοσίωση!
Στην όλη αυτή επαίσχυντη υπόθεση της εξόντωσης του πολιτικού αντιπάλου, το ΣΠΑΚ «έσπασε το ρεκόρ» του: Το ΣΠΑΚ συναίνεσε στην εξετάση μιας υπόθεσης που είχε «μαγειρευτεί» με πλαστογραφημένα στοιχεία από την αστυνομία "που θελουμε" του Έντι Ράμα. Στη συνέχεια το SPAK αρνήθηκε να λάβει υπόψη τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία και απέρριψε όλα τα νόμιμα αιτήματα του Φρέντη Μπελέρη κατά την ακρόαση, παρόλο που τα γεγονότα καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η υπόθεση στήθηκε, με στοιχεία και μαρτυρίες που δεν υφίστανται, και με έγγραφα που αποδείχτηκε ότι ήταν πλαστογραφημένα.

Αλλά δεν τελειώνει εδώ: Το ΣΠΑΚ "φρόντισε" να ασκήσει την προσήκουσα πιέση έναντι του δικαστικού σώματος, το οποίο απέρριψε με ψυχραιμία το σύνολο των αποδείξεων που προσκομίστηκαν από την υπεράσπιση, τα οποία καταδεικνύουν ότι η υπόθεση είναι κατασκευασμένη και σκηνοθετημένη αποκλειστικά με τον πολιτικό στόχο της υφαρπαγής του Δημου Χιμάρας από τον Έντι Ράμα.
Αυτή η διεστραμμένη πολιτική δίωξη είναι ενορχηστρωμένη από τον Έντι Ράμα και εκτελεσμένη από την Κρατική Αστυνομία και το ΣΠΑΚ. Στόχος είναι η υφαρπαγή της γης και των περιουσίων των Χιμαριωτών, και η λεηλασία του παραλιακού μετώπου, που σύντομα θα τεθεί στη διάθεση των «στρατηγικών επενδυτών» του Έντι Ράμα.

Για τους λόγους αυτούς, δεν πρέπει να επιτραπεί στον δήμαρχο Χιμάρας να ορκιστεί, παρόλο που κάτι τέτοιο αποτελεί απροκάλυπτη παραβίαση του Συντάγματος. Ο Φρέντης Μπελέρης θα πρέπει να καταδικαστεί γι' αυτό, παρόλο που τα πλαστογραφημενα στοιχεία εναντίον του είναι γελοία. Για αυτό, το ΣΠΑΚ είναι ο εγγυητής, πράττοντας ακριβώς αυτό που επιθυμεί το πολιτικό και οικονομικό συμφέρον της συμμορίας του Ράμα.
Αυτή η τόσο ευτελής και ειδεχθής υπόθεση λέει πολλά, όχι μόνο για τα πρότυπα των εκλογών που διεξάγονται στην Αλβανία, αλλά πάνω απ’ όλα για τους «ήρωες της καταπολέμησης της διαφθοράς», οι οποίοι κάνουν το άσπρο μαύρο, και το μαύρο το κρύβουν.

Αυτοί οι ήρωες, που έχουν πάρει τα καλάσνικοφ και εκτελούν την αντιπολίτευση και την κατακρεουργούν στο όνομα της νέας αναγεννησιακής δικαιοσύνης, παράγοντας συγχωροχάρτια στο όνομα μιας κυβέρνησης που με τη διαφθορά της, διαλύει και καταστρέφει τη χώρα.
Γινόμαστε μάρτυρες του καταστροφικού προτύπου που εφαρμόζει το ΣΠΑΚ και οι δικαστές του. Διαπιστώνουμε πως το πολυπόθητο όνειρο των Αλβανών για αδέσμευτη Δικαιοσύνη, έχει αφανιστεί. Βλέπουμε πώς οι διαδικασίες του SPAK είναι ξεκάθαρα πολιτικές και ουδόλως νομικής φύσεως. Και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι οι Αλβανοί πολίτες, όπως και εμείς.

Θέλουμε δικαιοσύνη καθότι είμαστε οι πλέον ενδιαφερόμενοι για την απόδοση της. Αλλά δεν μπορούμε να σιωπούμε όταν μας “πωλούν το σαπούνι για τυρί». Είμαστε εδώ για να πούμε την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι. Δεν θα επιτρέψουμε να καταστραφεί η Αλβανία από τον Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του. Ούτε από τα μέσα που χρησιμοποιεί για να καθυποτάξει την αντιπολίτευση.
Γι' αυτό, στις 20 Φεβρουαρίου, όλοι στην πλατεία, να πούμε όχι στη διαφθορά, όχι στην κακή διακυβέρνηση, όχι στην χειραγωγημένη δικαιοσύνη, όχι στην οικονομική καταστροφή και την ερήμωση της χώρας. Η Σήμερα, Η Ποτέ!

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια