Ενοχα γερμανικά μυστικά βομβαρδισμών αλά Γάζα - Αμερικανικός «λαγός» ο Μακρόν

«Οι Δυτικοί είναι θρασείς. Δεν σέβονται την υπογραφή τους, καμία Συνθήκη ή συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο υπογράψουν. Είναι ριψοκίνδυνοι. Θα ρισκάρουν. Με την ιστορία της αποικιοκρατίας που έχουν, απέκτησαν μια εγκληματική ευφυΐα. Νιώθουν πανέξυπνοι και ικανότεροι από οποιονδήποτε άλλον. Κάτι που ενισχύει την θρασύτητά τους».
Ολα τα παραπάνω, παρατήρησε ο καλεσμένος του Δημήτρη Λιάτσου στην εκπομπή του «Ιδεοχώρου», γνωστός δικηγόρος και ακτιβιστής, Γιάννης Ραχιώτης, «συγκροτούν έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο που μπορεί να αποδειχτεί ακόμα και αυτοκαταστροφικός στο τέλος. Τα διλήμματα που βάζουν στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά επικίνδυνα».

Η περίπτωση της στρατηγικής σημασίας πόλης, Αβντέεφκα, στο Ντονμπάς, η οποία πρόσφατα πέρασε σε ρωσικά χέρια, συμπληρώνει ο ίδιος, «είναι ενδεικτική της θρασύτητας του ΝΑΤΟ. Δεν δίσταζαν, επί 10 χρόνια, να βομβαρδίζουν αμάχους μέσα στο Ντονέτσκ. Τώρα, για πρώτη φορά ο πληθυσμός του Ντονέτσκ ανάσανε, και οι Δυτικοί πήραν το μάθημά τους ότι δεν μπορούν να σκοτώνουν ατιμώρητα κάθε εβδομάδα αμάχους».
Ωστόσο, η Δυτική προπαγανδιστική μηχανή κάνει το άσπρο, μαύρο. «Η δυτική προπαγάνδα -αναφέρει ο Γ. Ραχιώτης- είναι υστερική. Στηρίζεται στο ψέμα. Δεν συγκρίνεται με καμιά άλλη, τουλάχιστον όσον αφορά το δυτικό ακροατήριο. Ομως, ο πόλεμος αυτός δεν είναι προπαγανδιστικός, αλλά πραγματικός».

 
Ο Μακρόν ως ... «λαγός»
Από τη μεριά του, ο Δ. Λιάτσος ανέφερε πως «κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τον Μακρόν ότι δεν είναι στα καλά του, επειδή είπε ότι η Δύση πρέπει να στείλει στρατεύματα επί του ουκρανικού εδάφους. Νομίζω ότι ούτε τρελός είναι, ούτε του ξέφυγαν όσα είπε. Ηξερε πολύ καλά τι έλεγε».
Ο Μακρόν είναι «λαγός» των Αμερικάνων», σημείωσε ο Γ. Ραχιώτης. Και πρόσθεσε: «Τώρα, βάζουν έναν «λαγό» μπροστά, για να τα πει δημόσια. Στη συνέχεια, τον διαψεύδουν, και μετά, αφού μετρήσουν τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης, θα αποφασίσουν τι θα κάνουν. Πρόκειται για την πλέον συνηθισμένη επικοινωνιακή τακτική που ακολουθούν».

Ο ίδιος τόνισε ότι «το ΝΑΤΟ δεν θα σταματήσει να απεργάζεται σχέδια για την ήττα της Ρωσίας στις ουκρανικές πεδιάδες. Γίνεται εντατική συζήτηση στη Δύση που περιλαμβάνει αναφορές και για αποστολή στρατευμάτων του ΝΑΤΟ επί του ουκρανικού εδάφους. Βέβαια, άπαντες ξέρουν ότι το ΝΑΤΟ από την αρχή μετέχει άμεσα και ενεργά στον πόλεμο. Το μόνο που είχε κάνει, είναι να στείλει ανοικτά στρατό».

Ενοχα γερμανικά «μυστικά»
Στην επισήμανση του Δ.Λιάτσου ότι από υποκλαπείσες συνομιλίες Γερμανών ανώτατων στρατιωτικών, αποκαλύφθηκε πως σχεδιάζουν να πλήξουν με γερμανικούς πυραύλους, Taurus, γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία, ο Γ. Ραχιώτης ανέφερε:
«Θα χρησιμοποιήσουν ό,τι όπλα έχουν στη διάθεσή τους, ακόμα και αυτά που θεωρούνται σχεδόν στρατηγικά. Τους ενδιαφέρει να καταστρέψουν ακόμα και τις πολιτικές - ειρηνικές υποδομές της Ρωσίας, προκειμένου να κάμψουν το ηθικό του πληθυσμού. Αυτό, ωστόσο, παραπέμπει σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο του τύπου που κάνει το Ισραήλ στη Γάζα. Δηλαδή, σκότωσε όσο πιο πολλούς αμάχους μπορείς, κατάστρεψε όσο περισσότερες πολιτικές υποδομές μπορείς, προκειμένου να καμφθεί το ηθικό του αντιπάλου. Είναι βαρβαρότητα».

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια