Συνελήφθη ο δράστης του διπλού φονικού στη Βόδριστα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των δύο ηλικιωμένων, του Κώστα και της Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Άνω Δρόπολης. Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας, 69 χρόνος Θωμάς Μάστορας, κάτοικος του χωριού Βόδριστα με καταγωγή από το Φίερι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας το συμβάν έγινε για ασήμαντους λόγους, μετά από καυγά και αφού προηγουμένως, δράστης και θύματα, ήπιαν μαζί καφέ.

«Από τις ανακριτικές ενέργειες που έγιναν προέκυψε ότι τα θύματα χτυπήθηκαν με ισχυρά και κοπτικά αντικείμενα. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι βρέθηκε και κατασχέθηκε αξία περίπου 5 εκατομμυρίων λεκ (περίπου 50 χιλιάδες ευρώ) που είχε το ζευγάρι στο. Συνοδεύτηκαν 35 άτομα, έγιναν έλεγχοι, από εντατικές έρευνες κατέστη δυνατό να διευκρινιστεί το κίνητρο του συμβάντος και να τεκμηριωθεί ο δράστης του σοβαρού συμβάντος που φέρεται να είναι ο Θωμάς Μάστορας, ένας 69χρονος κάτοικος του χωριού αυτού και ασκήθηκε δίωξη για το ποινικό αδίκημα της ανθρωποκτονίας υπό άλλες συνθήκες.
Η σύγκρουση οφείλεται σε ασήμαντα κίνητρα και προηγούμενες διαφωνίες. Είναι για ασήμαντους λόγους και στιγμιαία σύγκρουση. Κατασχέθηκαν τα πειστήρια και το εργαλείο με το οποίο εικάζεται ότι διαπράχθηκε το έγκλημα και στάλθηκαν για εξέταση
», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια