Η νέα παιδική χαρά της Δερβιτσάνης είναι γεγονός

Ο Βορειοηπειρωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δερβιτσιωτών Ιωαννίνων
«Η Δερβιτσιάνη», η Νεολαία του χωριού, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητάς μας, εδώ και καιρό περατώνουν ένα από τα σημαντικότερα έργα του χώρου.

Το όνειρο πολλών παιδιών και γονέων γίνεται πραγματικότητα, καθώς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από σήμερα, θα λειτουργήσει εντός του σχολικού συγκροτήματος, παιδική χαρά.

Μετά από το άρτια ανακαινισμένο (επί δεύτερη φορά) από τη Νεολαία μας, πάρκο «Γρηγόρης Ντριγκόγιας» (Τρίγωνο), τη νέα δεξαμενή πόσιμου νερού στη λεγόμενη πηγή της «Δολιανής» και πλήθος άλλων εσωτερικών ενεργειών για την καλυτέρευση της ζωής των ντόπιων, η παιδική χαρά έρχεται να επισφραγίσει και να ενδυναμώσει και ηθικά τον τόπο μας.

Ειδικά την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού, άνω από πενήντα παιδιά, έχουν ανάγκη από έναν τόσο όμορφο και συνάμα ασφαλές χώρο αναψυχής. Το όλο έργο χρήζει της αμέριστης υποστήριξης πολλών χορηγών της Δερβιτσάνης και συντελείται με γνώμονα τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές δημιουργίας χώρων ψυχαγωγίας ανήλικων παιδιών και όχι μόνο.

Άμεσα, 350 τ.μ. θα είναι στη διάθεση γονέων και παιδιών, μιας και θα δημιουργηθούν και ειδικά σημεία για την ευχάριστη παραμονή στο χώρο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε σχετικό φωτορεπορτάζ από την τοποθέτηση των «οργάνων ψυχαγωγίας», τα οποία γίνονται σταδιακά με εθελοντική προσφορά των νέων και των μεγαλυτέρων.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ>>>>>>>>

Σχόλια