Στην Άνω Δρόπολη βρέθηκε η υπουργός Kumbaro

Τον Δήμο Δρόπολης επισκέφθηκε η Υπουργός Πολιτισμού Mirela Kumbaro, κλείνοντας τις πολιτικές της δραστηριότητες για το 2017.

Η κυρία Kumbaro, συνοδευόμενη από την Υπουργό Άμυνας Olta Xhaçka, την Υφυπουργό Εξωτερικών Άρτεμις Δράλιου, τον βουλευτή Flamur Golemi και τον νομάρχη Astrit Alia, επισκέφθηκε το σημείο "Πλατανιά" της Άνω Δρόπολης, όπου τοποθετήθηκε η γέφυρα τύπου Bailey από τον στρατό.
Μετά τις πρόσφατες καταστροφές η γέφυρα που συνδέει το κέντρο των Βρυσσερών με οκτώ χωριά τις Άνω Δρόπολης είχε υποστεί σοβαρές ζημιές

Η κυρία Kumbaro μέσα από ανάρτησή της στο facebook, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που τις έδειξαν οι Δροπολιτες στις εκλογές, στέλνοντάς την στο κοινοβούλιο και δήλωσε πως θα είναι κοντά σε όλους σε δύσκολες στιγμές, όπως συνέβη με τις πρόσφατες πλημμύρες, όπου η Δρόπολη είχε σημαντικές ζημιές στην υποδομή.

Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή, οι ζημιές έχουν αποκατασταθεί μερικώς με τις δράσεις του Δήμου Δρόπολης, κυρίως στον δρόμο από το Λυκομήλι μέχρι τον μύλο του Σελλειού, που είχε σχεδόν εξαφανιστεί, όπως και με την τοποθέτηση της εν λόγω γέφυρας τύπου Bailey από τον στρατό.

Παραμένει όμως το σοβαρό πρόβλημα με την γέφυρα του Λόγγου που καταστράφηκε ολοσχερώς.




Σχόλια