Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" ο Ιωάννης Μέμος

Ο Ιωάννης Μέμος γεννήθηκε στην Φοινίκη της Βόρειου Ηπείρου το 1988, ενώ έχει τις ρίζες του στο ιστορικό χωριό Λάμποβο του Σταυρού Αργυροκάστρου.

Από τα εφηβικά του χρόνια εργάζεται σκληρά σε διάφορα επαγγέλματα.
Κατέχει τίτλο σπουδών στον τομέα μηχανολογίας και θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων.

Από μαθητής είναι ενεργό μέλος του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (2003-2004.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο κύριος Μέμος θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων με τον συνδυασμό  "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

Στις Ευρωεκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Είχε λάβει 13.076 ψήφους και είχε βρεθεί στην 29η θέση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1933-ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ.ΚΑΤΕΥΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ -ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙ!ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Η ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνοι τόσα χρόνια που ήτανε δίπλα μας, για τα δικαιώματα μας και μας στήριζε ήτανε η Χρυσή Αυγή. Πόσες και πόσες φορές έκανε πορείες, ποτε στην Βουλή ακούστηκε ξανά για βόρειο ήπειρο Ξυπνάτε μην τρώτε κουτόχορτο

      Διαγραφή
  2. Είναι προτιμότερο να μας κατηγορήσουν για κάτι που δημοσιεύσαμε, παρά για κάτι που δεν δημοσιεύσαμε. Η παραπάνω λοιπόν ανάρτηση μας είναι μια είδηση και ως τέτοια πρέπει να την παρουσιάσουμε. Πέρα από αυτό, αυτά που λέτε είναι σωστά κι αν θέλετε την γνώμη μας κανένας δεν δικαιούται να μην γνωρίζει και κυρίως να κάνει πως δεν τα γνωρίζει κι ο κόσμος οφείλει να έχει κρίση. Η δικιά μας η θέση είναι ξεκάθαρη. Εδώ και 7 χρόνια που υπάρχει το Blog, δεν έχουμε δείξει καμία συμπάθεια προς αυτόν τον χώρο, το αντίθετο θα μπορούσαμε να πούμε.. Σας ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στηρίζουμε ελληνική Αυγή κ ανθρώπους μέσα από την κοινωνία όπως ο Μέμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΖΜΟΥ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ...Η,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΡΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΧΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ,Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!ΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ -ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ-ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!ΡΙΞΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών