Παγκόσμιος θρήνος: Έφυγε από τη ζωή ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Σε ηλικία 60 ετών ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο. Την πληροφορία μεταδίδει και το μέσο της Αργεντινής Ole, η ισπανικη εφημερίδα Marca και ο ανταποκριτής του AP στην Αργεντινή.

Η εφημερίδα Clarin μετέδωσε επίσης την είδηση αναφέροντας ότι ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο «Ντιεγκίτο» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις το στήθος του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στη συνοικία του Σαν Αντρέμ, στην πόλη της Τίγκρε. Αρκετά ασθενοφόρα έσπευσαν αμέσως στην οικεία του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 3 Νοεμβρίου εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο (αφαίρεση αιματώματος).

Ο μύθος του αθλήματος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αρχεντίνος Τζούνιορς σε ηλικία 16 ετών, πριν πάρει μεταγραφή στην αγαπημένη του Μπόκα. Στην Ευρώπη τον έφερε το 1982 η Μπαρτσελόνα και όμως ο Ντιέγο δέθηκε με την Νάπολι με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Με την Εθνική Αργεντινής έγραψε ιστορία το 1986 κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού και στο κλείσιμο της καριέρας του έπαιξε σε Σεβίλλη και Νιούελς Ολντ Μπόις πριν επιστρέψει για να βάλει τέλος με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια