Συναντήσεις με γιατρούς και νοσηλευτές της περιοχής είχε ο Δήμαρχος Φοινικαίων

Ολοκλήρωσε χθες 20.11.2020 όλες τις συναντήσεις με γιατρούς και νοσηλευτές στα κέντρα υγείας Λιβαδειάς, Φοινίκης, Αλύκου, Δίβρης, Ντερμισιού και Μεσοποτάμου ο Δήμαρχος Φοινικαίων, Χρήστος Κίτσος, προκειμένου να πληροφορηθεί για την κατάσταση της υγείας των πολιτών σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα και ταυτόχρονα να τους εμψυχώσει στον αγώνα για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας που φαίνεται να έχει προσβάλλει έντονα και την περιοχή μας. 

Ο Δήμαρχος, παρουσία και του νέου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Υπηρεσίας Αγίων Σαράντα, Μαριέλ Μουράτι και της διευθύντριας Κοινωνικών και Υγιειονομικών Υπηρεσιών του δήμου Φοινίκης, Κατερίνας Θόδωρη, τους ευχαρίστησε ειδικά για την ακούραστη και επιτυχή δουλειά που έκαναν από κοινού κατά το πρώτο κύμα και επισημαίνοντας ότι ο χειμώνας φέτος αναμένεται πιο δύσκολος, ζήτησε από τους εργαζόμενους της δημόσιας υγείας να αναβαθμίσουν τις απαιτήσεις τους ώστε να περιοριστούν οι δυνατότητες μαζικής διάδοσης του κορωναϊού στην περιοχή. 
Τόνισε ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στους υπερήλικες και να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας κι αν έχουν, προσφέροντάς τους και φαρμακευτική αγωγή στον απαιτούμενο χρόνο. «Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν», είχε πει ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της σύγχρονης Ιατρικής, θέλοντας να υπογραμμίζει την αξία της πρόληψης για τη διαφύλαξη της καλής υγείας.

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Υπηρεσίας Αγίων Σαράντα, Μαριέλ Μουράτι, ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συνεργασία και δεσμεύτηκε ότι το υγειονομικό προσωπικό θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα σταθεί όπως συνήθως δίπλα στους υπερήλικες.

Εκ μέρους του Δήμου Φοινικαίων έγιναν όλες οι απολυμάνσεις στα σχολεία και στα δημόσια κτίρια, αλλά και σε σπίτια όπου εμφανίστηκαν κρούσματα κορωναϊού.

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας

Σχόλια