Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Δρόπολης

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες!
Αγαπητοί Δροπολιτες Πωγωνισιοι, Δροπολιτισσες και Πωγωνισσιες, όπου κι αν βρίσκεστε!
Βρισκόμαστε ήδη λίγες ωρες πριν από τη Γέννηση του Χριστού.
Αυτές οι Άγιες Μέρες μας επιβάλλουν να ματαλαμπαδευσουμε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, ελπίδας και πίστης στις καρδιές των ανθρώπων.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, προσπαθούμε καθ'ολη τη διάρκεια του έτους που μας αφήνει σε λίγες μέρες, να προσφέρουμε ανθρώπινη συμπαράσταση στους κατοίκους της Δρόπολης και του Πωγωνίου, κυρίως στα περήφανα γηρατειά σε όλο το μήκος και το πλάτος του Δήμου μας.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου είναι περήφανη, διότι αλλάζουμε και βελτιώνουμε μεν την υποδομή στα χωριά μας, αλλά και ξεπεράσαμε με πλήρη επιτυχία όλα τα εμπόδια που μας επιφύλαξε το έτος 2020.

Αυτή η χρονιά ήταν περίοδος πολυδιάστατης και ποικιλομορφης δοκιμασίας για όλους μας. Η πανδημία από τον Covid 19 προκάλεσε νέες συγκυρίες, άνευ προηγουμένου καταστάσεις, διότι οι περιορισμοί στις μετακινήσεις μας και οι επιβαλλόμενες κοινωνικές αποστάσεις , έθεσαν ως βασική προϋπόθεση να αναλάβει ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου μεγάλες ευθύνες , ως προς την κοινωνική προσφορά και δράση σε κάθε περιοχή, σε κάθε χωριό, σε κάθε συνοικία, σε κάθε οικογένεια.
Προσπαθήσαμε, δώσαμε μεγάλο αγώνα και τα βγάλαμε εις πέρας με πλήρη επιτυχία.
Μάλιστα, τα νέα δεδομένα και η πορεία των εξελίξεων ,μας καλουνε όλους να αλλάξουμε στάση ζωής. Διότι, προέχει η υγεία, η ασφάλεια και η ζωή του καθένα από μας.
Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύουμε , τη θεωρώ Εθνική Υπόθεση για κάθε Δροπολιτη και για κάθε Πωγωνισιο! Οφείλουμε όλοι από κοινού να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού την υγεία του παππού και της γιαγιάς ακόμη και στο πιο ορεινό χωριό.
Εύχομαι ,ώστε το πνεύμα των Χριστουγέννων να φωλιάσει σε κάθε σπιτικό και να σηματοδοτήσει μια νέα πορεία με υγεία , αισιοδοξία και πνευματική ανάκαμψη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021!

Με Αγάπη
Δημήτρης Τόλης 
Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια