Δερόπολη 2020 - Χριστούγεννα στην ξενιτιά (vid)

Τα Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη ευκαιρία να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας και να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Για μας τους Δροπολίτες τα Χριστούγεννα είναι ένας 《μικρός》 Αύγουστος είτε αλλιώς, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και ως δεύτερο Πάσχα. Αρκετοί Δεροπολίτες επιστρέφουμε στα χωριά μας. Γιορτάζουμε αυτές τις μέρες μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους. Όμως, οι καταστάσεις φέτος είναι διαφορετικές και δεν καταφέραμε να είμαστε όλοι στην Δερόπολη μας.

Παρ’ ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, έχουμε λόγο να συλλογιστούμε και να γιορτάσουμε στο πνεύμα αυτής της Άγιας μέρας. Η καλοσύνη και αλληλεγγύη που δείχνουμε ο ένας στον άλλον αυτές τις ημέρες είναι πραγματική έμπνευση για όλους μας. 

Ευχόμαστε να περάσετε ευλογημένα και χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία και ασφάλεια! Η γέννηση του Χριστού να φέρει αγάπη και ευτυχία στην ζωή του καθενός μας και μακάρι, το Πνεύμα αυτής της Ημέρας να μας δώσει ως δώρο χαρά και όμορφες αναμνήσεις για να θυμόμαστε.


Μαζί με τις φετεσινές ευχές, αφιερώνουμε και ένα τραγούδι σε όλους τους ξενιτεμένους. Ερμηνευμένo από τον μεγάλο και αξέχαστο Αλέκο Κιτσάκη, το οποίο είναι τόσο επίκαιρο. Να τονίσουμε πως στο βίντεο απεικονίζουμε την ξακουστή Δερόπολη, από την Μουργκάνα μέχρι την Δερβιτσάνη. 
Θέλοντας να μην δείξουμε τα χωριά μας με δρόμους άδειους από παιδιά που αυτές τις μέρες γέμιζαν με τις φωνές τους, λέγοντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας! Έτσι δεν θα χάνετε κανένα νέο βίντεο!
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια