Τον νέο Υπουργό Εσωτερικών ανακοίνωσε ο Έντι Ράμα

Τον νέο Υπουργό Εσωτερικών ανακοίνωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός, μετά την απομάκρυνση του Σάντερ Λέσαϊ, ως αποτέλεσμα της δολοφονίας του 25χρονου Κλοντιαν Ράσα από αστυνομικό.
Σύμφωνα με τον κύριο Ράμα, νέος Υπουργός Εσωτερικών θα είναι ο Μπλέντι Τσούτσι. Ο κύριος Τσούτσι είναι ήδη μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς, είναι Υπουργός Γεωργίας. Τη θέση του στο Υπουργείο Γεωργίας, αναλαμβάνει η Μίλβα Ικονόμι.

Μπάσα: Oι Αλβανοί αντιμετωπίζουν σοβαρή οικονομική και υγειονομική κρίση και ο πρωθυπουργός  διορίζει τους φίλους και τους συγγενείς του ως υπουργούς.
Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, αντέδρασε σχετικά με τις αλλαγές στο κυβερνητικό υπουργικό συμβούλιο. Μέσω μιας ανάρτησης.

"Οι Αλβανικές οικογένειες υποφέρουν από μια σοβαρή οικονομική και υγειονομική κρίση, ο Ράμα σκοπεύει να κάνει τους φίλους και τους συγγενείς του υπουργούς. Η αστυνομία χρησιμοποιεί βία κατά των νέων, ο Ράμα πληρώνει εισιτήρια πρώτης κατηγορίας για ψώνια σε πολυτελή καταστήματα στη Νέα Υόρκη. Αλβανία, χρειάζεται μια κυβέρνηση που νοιάζεται για τον λαό και όχι για τον εαυτό της. Η υπομονή έχει τελειώσει! Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή ", έγραψε ο Μπάσα
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια