Εκδήλωση για την Ελληνοαλβανική επιχειρηματική συνεργασία

Εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με θέμα: «Η επιχειρηματικότητα δεν έχει σύνορα», την Τετάρτη 3/2/21 στις 18:00, με την συμμετοχή Ελλήνων και Αλβανών Υπουργών και εκπροσώπους φορέων.

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως στα μέλη του Ε.Ε.Α. που προέρχονται από την Αλβανία και σκοπό έχει την ενημέρωση τους για θέματα της επικαιρότητας αλλά παράλληλα την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων ανάμεσα στο ΕΕΑ και την επιχειρηματική Κοινότητα της Αλβανίας. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα ενημερωθούν για την επικαιρότητα και τα θέματα που τους απασχολούν, ως επαγγελματίες, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό Έλληνες και Αλβανοί επίσημοι, καθώς και παράγοντες της Αλβανικής Κοινότητας από την Ελλάδα και την Αλβανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρέχει σημαντική υποστήριξη στην κοινότητα των Αλβανών και των Ελλήνων που έχουν έρθει από την Αλβανία και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη χώρα μας. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2018 το Ε.Ε.Α. οργάνωσε την πρώτη εκδήλωση για τα μέλη του που προέρχονται από την Αλβανία. Η εκδήλωση αυτή μετατράπηκε σε μια «γέφυρα» που έφερε πιο κοντά τους συγκεκριμένους επαγγελματίες στο Επιμελητήριο, ενώ ακολούθησε επίσκεψη αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Α. στα Τίρανα η οποία στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία και άνοιξε νέους δρόμους στις διμερείς συνεργασίες.

Η εκδήλωση – ημερίδα, που εστιάζει στο επιχειρείν και στην σημερινή πραγματικότητα εξαιτίας της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω ΖΟΟΜ.

«Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ»
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ώρα 18.00

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  • Έναρξη της Εκδήλωσης τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
  • Χαιρετισμός και σχολιασμός της Επικαιρότητας από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη.
  • Χαιρετισμός από τον Υπουργό Επικρατείας της Δημοκρατίας της Αλβανίας για τη Διασπορά, κ. Pandeli Majko.
  • Χαιρετισμός από την Υπουργό Οικονομικών και Οικονομίας κα. Anila Denaj
  • Χαιρετισμός από την Πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην Ελλάδα, Α.Ε. κα. Luela Hajdaraga.
  • Χαιρετισμός από το Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Τιράνων, κ. Nikolin Jaka.
  • Ενημέρωση για τις δραστηριότητες Ε.Ε.Α. για τα μέλη του από την Αλβανία από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της Εκδήλωσης κ. Χρήστο Κοντούρη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
  • Χαιρετισμός του Προέδρου της Αλβανικής Κοινότητας στην Ελλάδα κ. Ermal Sulaj.
  • Χαιρετισμός του Προέδρου των Έλληνο – Αλβανών επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, κ. Arian Gusho
  • Ευρεία ενημέρωση των συμμετεχόντων από τον φοροτεχνικό κ. Παναγιώτη Παντελή, Οικονομικό Επόπτη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
  • Λήξη της εκδήλωσης από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
Συντονίζει την εκδήλωση η δημοσιογράφος κα. Ήρα Λόντο.

Σημείωση: Για την διευκόλυνση των συμμετεχόντων παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία από την Αλβανική γλώσσα στην Ελληνική και αντίστροφα.

Παρακολουθείστε την εκδήλωση πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί
https://zoom.us/j/94444940854
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια