Σε καθολικό lockdown από την Πέμπτη η Αττική

Το νέο σκληρό lockdown τύπου Μαρτίου θα ανακοινώσει στις επτά και μισή το απόγευμα με μήνυμα του προς τους πολίτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εισήγηση της επιτροπής για πιο αυστηρά μέτρα στην Αττική, όπου ο κορωνοϊός βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η συνεδρίαση της επιτροπής των επιστημόνων ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα και εισηγήθηκε καθολικό lockdown, με μέτρα αντίστοιχα όπως της πρώτης καραντίνας πέρυσι, από την Πέμπτη έξι το πρωί στην Αττική, με κλειστά σχολεία, λιανεμπόριο, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και χωρίς πιστούς στις εκκλησίες, καθώς και με δραστική αύξηση του ποσοστού τηλεργασίας.

Το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Αττική μετά τις έξι το απόγευμα και τις καθημερινές ετέθη στο τραπέζι, φαίνεται όμως ότι απορρίπτεται ως ανεφάρμοστο.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτροπή συνεδρίασε κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, ο οποίος προήδρευσε το μεσημέρι σε έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, ώστε να εξεταστεί η λήψη μέτρων για την Αττική.

Το “σήμα” για ένα καθολικό αυστηρό lockdown, όπως του Μαρτίου, για σύντομο χρονικό διάστημα, είχε δώσει από νωρίς το πρωί ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 

Σχόλια