Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Δρόπολης

Παρουσία του Δημάρχου, Δημήτρη Τόλη, συνεδρίασε χθες στο Δημοτικό Μέγαρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου. Τη συνεδρίαση διεύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου, Δημήτρης Κωτσιας, λόγω αναρρωτικής άδειας της Προέδρου, Ντονικας Μπαουτση.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο σχετικά με την πρωτοβουλία του όσον αφορά τις διορθωτικές και βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχέδιο του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου, τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό και την ανάθεση της υπόθεσης στην Συμβουλευτική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, με πρόεδρο τον πολιτικό μηχανικό,  Αλέκο Παππά.
Τα μέλη του Συμβουλίου ενέκριναν ομόφωνα τις διορθωτικές και βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχέδιο του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου, αφού προηγήθηκε η δημόσια διαβούλευση με αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς.

Παράλληλα, βάσει της ημερήσιας διάταξης, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
1. Απόφαση" Για τις διορθωτικές και βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Πολεοδομικό και Χωροταξικό Σχέδιο του Δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου".
2. Απόφαση " Για το Επίδομα Πρόνοιας του Φεβρουαρίου".
3. Απόφαση " Για την έγκριση της Έκθεσης αξιολόγησης του μεσοπροθεσμου προϋπολογισμού για την περίοδο 2022-2024".
4. Εισήγηση κι Απόφαση "Για την επίβλεψη εφαρμογής του προϋπολογισμού για το έτος 2020 ".
5. Απόφαση " Για μεταφορά κονδυλίων".
6. Απόφαση " Για τα κριτήρια κι απαιτούμενα δικαιολογητικά , όσον αφορά το Κοινωνικό Προγράμμα - επίδομα ενοικίου".

Επίσης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συζήτησαν εξέτασαν κι αποφάσισαν σχετικά με παράπονα κι αιτήματα κατοίκων του Δήμου.

Σχόλια