Υποψήφιος με το Δημοκρατικό Κόμμα ο Βαγγέλης Ντούλες

Επισημοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ένταξη του προέδρου του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΚΕΑΔ) στις λίστες του Δημοκρατικού Κόμματος, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό σε ποια εκλογική περιφέρεια θα τοποθετηθεί.
Να πούμε εδώ πως στις ίδιες λίστες θα βρίσκονται υποψήφιοι και άλλων μικρών κομμάτων της αλβανικής αντιπολίτευσης, όπως και του γνωστού για την ανθελληνική του ρητορική, προέδρου του αυτοαποκαλούμενου κόμματος των Τσάμηδων, Σπετιμ Ιντρίζι.

Η ονομασία του εκλογικού αυτού συνασπισμού της αντιπολίτευσης, θα είναι «Δημοκρατικό Κόμμα-Συμμαχία για Αλλαγή», με βασικό σλόγκαν το «Η Αλβανία κερδίζει».

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια απόφαση των Οργάνων της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά είναι προφανές πως θα αποδεχθεί σιωπηρά την μοίρα της και για δεύτερη -συνεχόμενη- εκλογική αναμέτρηση, όπως και στις βουλευτικές εκλογές του 2017, δεν θα συμμετάσχει σε αυτές.

Το δεύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, Σοσιαλιστικό Κίνημα Ενσωμάτωσης (LSI), θα συμμετάσχει με δική του ξεχωριστή λίστα, ίσως με μια εξαίρεση στις βόρειες Περιφέρειες της Ντίμπρας και του Κούκες που θα υπάρξουν κοινές υποψηφιότητες.
👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.





Σχόλια