Μήνυμα προέδρου του Κόμματος EEMM και Δημάρχου Φοινικαίων για την 25η Μαρτίου

Μήνυμα του προέδρου του Κόμματος Εθνική Ελληνική Μειονότητα για το Μέλλον και Δημάρχου Φοινικαίων, Χρήστου Κίτσου, για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και αποδίδουμε φόρο τιμής στους ήρωες του 1821, που όρθωσαν ανάστημα ενάντια στον Τούρκο κατακτητή. Σημαντική και η συμβολή των δικών μας παλικαριών στον αγώνα για την ανεξαρτησία. Χιλιάδες συμπατριώτες μας αγωνίστηκαν και πολλοί έδωσαν τη ζωή τους για ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα. Το 1821 μας διδάσκει την αξία του Αγώνα, της Ενότητας, της Ομοψυχίας.

Ας παραδειγματιστούμε από τον αγώνα τους και ας δούμε με αισιοδοξία , για ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον για τον τόπο μας, για τον Δήμο μας και για όλους τους Δημότες μας.

Με τον τόπο μας να απειλείται από έναν αόρατο εχθρό, τον κορoνοϊό, η Επανάσταση του ’21 αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αγωνιστικότητας, που πρέπει να μας εμπνεύσει όλους. Με ψυχικό σθένος και ακλόνητη πίστη, ενωμένοι, θα βγούμε νικητές απ’ αυτόν τον πόλεμο, που δοκιμάζει τις αντοχές και το ηθικό μας.

Η 25η Μαρτίου είναι διπλή γιορτή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μου χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία και το δίδαγμα του 1821 να θερμαίνει τα πατριωτικά αισθήματα όλων μας.

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια