Μέτα: Στις 25 Απριλίου θα ολοκληρώσουμε την αποστολή της 2ας Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, δήλωσε την Τρίτη ότι η αποστολή για την αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας του αλβανικού λαού σε όλα τα θεσμικά όργανα που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου 2020, θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου 2021.

Ένα χρόνο μετά τη μεγάλη διαμαρτυρία της 2ας Μαρτίου 2020, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τους Αλβανούς που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του για υπεράσπιση του Συντάγματος και κατά του πραξικοπήματος.

"Ειλικρινείς ευχαριστίες και βαθιά ευγνωμοσύνη σε όλες τους Αλβανούς αδερφούς και αδερφές, που πριν από ένα χρόνο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, για υπεράσπιση του Συντάγματος και κατά του πραξικοπήματος.
Η αποστολή μας, που ξεκίνησε στις 2 Μαρτίου 2020, για την αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας του αλβανικού λαού σε όλα τα θεσμικά όργανα, θα ολοκληρωθεί από εμάς, μέσω του ιστορικού δημοψηφίσματος της 25ης Απριλίου 2021! Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΡΧΕΤΑΙ
 ",τόνισε ο Μέτα.

Ο Μετα είπε χθες το βράδυ ότι εάν ο Έντι Ράμα κερδίσει την τρίτη θητεία χωρίς νοθεία, θα εγκαταλείψει τη θέση του Προέδρου και θα ενταχθεί στην αντιπολίτευση.

Σχόλια