Το στολίδι της Αλβανίας δεν είναι τόσο... λαμπερό!

Το παλάτι της Αλβανίας παρουσιάζει... ρωγμές, αφού δυο χρόνια μετά τα λαμπερά εγκαίνιά του, ο χλοοτάπητας θέλει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να αποκατασταθεί.

«Είναι ένα αρχιτεκτονικό έργο τέχνης και θα ήθελα να συγχαρώ την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλβανίας και τους άλλους μετόχους που βοήθησαν στην υλοποίησή του. Θα έλεγα ότι είναι το στάδιο στο οποίο διασκέδασα περισσότερο στα Βαλκάνια. Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια της περιοχής. Δεν θα το συγκρίνω με το Wembley γιατί δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης. Δεν μπορώ να υποσχεθώ έναν ευρωπαϊκό τελικό, αλλά σίγουρα η Αλβανία έχει πιθανότητες να διεκδικήσει ένα τέτοιο ραντεβού» τόνιζε τον Νοέμβριο του 2019 στα εγκαίνια του Αir Albania ο Αλεξάντρ Τσέφεριν. Ωστόσο, το παλάτι των Αλβανών έχει σοβαρά θέματα και αφορούν τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο!

Μάλιστα, εμπειρογνώμονας από την Ουαλία που συνεργάζεται με την UEFA βρέθηκε στα Τίρανα για να προσπαθήσει να βελτιώσει τον χλοοτάπητα στο «Αir Albania» πριν από τον προκριματικό αγώνα του Μουντιάλ εναντίον της Αγγλίας στις 28 Μαρτίου. Οι μηχανικοί δεν φρόντισαν ποτέ να ασχοληθούν με το φως του ήλιου που πρέπει να «βλέπει» το γήπεδο. Ετσι, από τη μια πλευρά του σταδίου, η σκιά που υπάρχει καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας είναι ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη του γρασιδιού. Ηδη, έχουν τοποθετηθεί ειδικά φώτα, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά, αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τους Αγγλους.
/ gazzetta.gr

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια