Αλβανία: Διαμαρτυρίες μετά το βιασμό 15χρονης από 5 άνδρες

Εκατοντάδες άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν σήμερα στα Τίρανα κατά των σεξουαλικών επιθέσεων, μετά την καταγγελία της προηγούμενης εβδομάδας από ένα ανήλικο κορίτσι που είπε στην αστυνομία ότι βιάστηκε πολλές φορές από μια ομάδα 5 ατόμων κατά τους τελευταίους 4 μήνες στο Ρεσέν, 80 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας.
Πολίτες και ακτιβιστές συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, διαδηλώνοντας ενάντια στη σεξουαλική επίθεση, ζητώντας από τις αρχές να αυξήσουν την προστασία των παιδιών και των γυναικών.
Η αλβανική αστυνομία συνέλαβε πέντε άνδρες για βιασμό ανηλίκου κοριτσιού, κατ' εξακολούθηση για περίοδο τεσσάρων μηνών, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2021 . Πρόκειται για τους Artan Kaçorri (31), Albert Molla (27), Ermal Tarazhi (30), Nike Lleshi (44) και A.GJ (17) - που είναι ύποπτοι για βιασμό. Η εισαγγελία της Λέζας, στην οποία παραπέμφθηκε η υπόθεση, αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι τη δίκη.
Το 15χρονο κορίτσι από τη Μιρντίτα είχε εκβιαστεί από ένα 17χρονο αγόρι. Της είπε ότι την είχε καταγράψει να κάνουν σεξ και απείλησε να δημοσιοποιήσει το βίντεο εάν δεν επέτρεπε σε άλλους τέσσερις άντρες να την βιάσουν.

Διαβάστε ακόμη:

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.

Σχόλια